Noul Citroen DS5

Scrie răspuns
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Re: Noul Citroen DS5

Mesaj de emicald »

Tomita scrie: ...o remarca as vrea sa fac. juriile formate din diversi jurnalisti auto sunt fix-pix. daca si acum sustii ca sunt votate modelele pe criterii obiective inseamna ca mai ai de inteles viata. omul in sine este o fiinta subiectiva si partinitoare( a nu se intelege gresit ci sensul normal si natural al cuvantului), la cel mai mic firicel de fiinta a lui. deci orice decizie a lui nu va fi una bazata 100% pe criterii obiective si de aici se pierde perspectiva si coerenta unui rezultat indicat de respectiva persoana. si nici nu are cum caci suntem peste 6 miliarde de indivizi diferiti, e logic sa nu semanam la gusturi si preferinte. deci nise de piata pt mai multe tipuri de masini va exista.
numai bine
Sorry, dar n-ai inteles. Nu ma refeream la jurnalisti de citiva ani care dau stele pe automarket in functie de preferinta lor simplista. Exista masini frumoase si masini urite, asa cum exista femei frumoase si urite. Nu trebuie sa ne ascundem dupa deget si sa aruncam vorba aia cu fiecare cu parerea lui.
Exista jurii formate din jurnalisti auto cu experienta si din alte categorii profesionale care au stabilit care sint masinile frumoase de-a lungul vremii. Crede-ma, un asemenea juriu competent nu va aseza DS5 prea sus in clasament.
Aici ma refer desigur la criteriul estetic, nu la tehnologii and shit. Din pacate, nici la capitolul asta nu prea vad cu ce smecherie importanta vine noul DS5.
C4
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

nu stiam ca esti un expert in domeniu sau vreun profet de poti sa prezici ce va fi.
eu pana una alta pot sa ma laud ca mi s-a indeplinit o profetie.
lasand asta la o parte.
ok nu iti place, nu consideri stilul revolutionar. nu-i bai. felicitari. dar restul b-s ului care il spui cu jurnalisti (care desemneaza e-type cea mai frumoasa masina ever?!??!?!) si profetiile tale de nu prea dau bine.
inainte, demult, cand DOAR jurnalistii puteau sa compare masinile in teste diverse, da, aveau o parere avizata (dar nicidecum acei "zei" pe care ii pretinzi tu a fi care stiu albiul de negru si justitia fata de nedreptate) si puteau sa isi exorime o parere, a lor.
chiar daca mai multi se reunesc si au pareri asemanatoare asta nu inseamna ca au gasit adevarul general valabil. faptul ca o mana de persoane pot fi considerate nu stiu, guru, ca altfel nu stiu cum as putea sa exprim pozitionarea lor in conceptia ta, si ca ei decid ce e frumos si ce nu e, e o bazaconie uriasa.
uite, c4 coupe mult il hulesc, dar multi il iubesc.
megane 2 hatchback, la fel
etc...
e natural ca ceva diferit sa starneasca reactii diferite, sau macar sa starneasca reactii. si cum omului nu ii place necunsocutul prima reactie e adversa, in fata necunoscutului.
tu, din poze, si ceva filmulete ai clasat masina direct ca un mare esec.
ok. we'll see.
ah, si DS3 care era hulit de diversi (nu stiu pe unde sincer) vinde f bine pt asteptarile citroen.
eu personal nu il consider ca isi merita banii, dar nah, de placut imi place si agreez buburuza.
DA5, abia de la anul vom vedea ce e cu ea.
pana atunci sa vedem DS4 acum in cateva zile, si apoi sa sarim la ds5
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

fiecare dintre noi stie ca nu se discuta gusturile. Asa, cum spune una din cele mai ingenioase reclame de anul trecut: "suntem toti diferiti, din fericire!"
As vrea sa iti spun, @Tomita, ca nu e cazul sa il judeci pe @Emilcald. Il cunosc de mai multi ani decat, probabil, ai tu. Este un cunoscator al lumii auto.
In schimb, pot sa il contrazic pe Emil. Cred ca va fi undeva pe podiumul masinilor frumoase. Explicatia e foarte simpla. Anii astia grei nu va incerca niciun constructor sa aduca masini de nisa. Si nu cred ca vor fi masini de serie atat de deosebite ca DS5.
Lasand la o parte anul acesta, totusi, cele mai frumoase ever masini au fost coupe-urile si masinile cu adevarat deosebite.
Pentru mine, cele mai frumoase masini raman cele din categoria Aston Martin, Maserati Merak, a existat un coupe desenat de Bertone in 1972 pt Alfa cu o singura usa si cu 0,95m inaltime, ar mai fi de adaugat mCLaren F1 si alte nebunii. Dar o masina ca Mazda MX5 sau Honda S2000 sunt mai normale si splendide. Oricum, in opinia mea, singurele masini frumooase fabricate in Germania raman Porsche 911 si Mercedes SL. Restul sunt doar petarde! Iar in Franta, as pune DS-ul alaturi de marile realizari ale planetei. Si as mai adauga CX-ul, care mi se pare absolut superba si peste 50 de ani., dar sper sa nu imi sariti de gat!
Raman la parerea ca daca nu as fi insurat si as avea destui bani, doar Aston Martin ar incapea pe lista mea de preferinte. Pana acolo, ramanem la superbele Citroen extrem de practice si ok ca nivel de pret/optiuni/frumusete.
DS3 1,6HDi 92CP
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

mugurel scrie:fiecare dintre noi stie ca nu se discuta gusturile. Asa, cum spune una din cele mai ingenioase reclame de anul trecut: "suntem toti diferiti, din fericire!"
poti sa crezi ca am avut un proiect in care trebuia sa "tunez" o duba unde lucrez, pe care trebuia sa scrie deviza asta ? :mrgreen:
initial mi se paruse in combinatie cu deviza extraordinar.Era destinata ca o masina de show, si garantasem aparitii media dat fiind unicitatea proiectului...insa.....se pare ca sunt prea maniac. :mrgreen: :mrgreen:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

unde lucrezi de tre sa "tunezi" o duba
@mugurel. sincer n-am treaba cu nimeni personal, dar cand emitem ceva deplasat oricat de cunoscatori am fi tre sa avem onoarea sa ridicam mana de recunoastere.
PS: si eu sunt cunoscator si pasionat auto. varsta e irelevanta (de la un anumit prag totusi)
PPS: ca o ideea poti sa ai mclaren f1 si sa nu stii absolut nimic din lumea auto si sa nu te pasioneze deloc. sau poti sa detii un hakosuka cu un rb26dett swap si sa fii foarte informat in domeniul auto.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Tomita scrie:...
@mugurel. sincer n-am treaba cu nimeni personal, dar cand emitem ceva deplasat oricat de cunoscatori am fi tre sa avem onoarea sa ridicam mana de recunoastere.
...
Ce-am zis eu deplasat??! Si care sa merite un "mea culpa"?
C4
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

Tomita scrie: PPS: ca o ideea poti sa ai mclaren f1 si sa nu stii absolut nimic din lumea auto si sa nu te pasioneze deloc. sau poti sa detii un hakosuka cu un rb26dett swap si sa fii foarte informat in domeniul auto.
Ei bine... Nu e chiar asa cand iti cumperi un Supercar! Ti se face un dosar, faci cursuri de pilotaj, ti se estimeaza veniturile si de abia dupa aceea vei fi pus pe lista de asteptare. Retine: vorbim de supercaruri nu de vreun ML sau R8!
Din fericicre... Sunt doar cativa posesori de F1 si acestia sunt doar oameni care se pricep la masini, crede-ma!
Hai sa inchidem prieteneste off-topicul asta aici, si sa ramanem la DS5, care nici pe departe nu e supercar, dar se arata a fi o masina excelenta!
DS3 1,6HDi 92CP
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Alte poze: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 018&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Masina cu interior mai frumos nu cred ca am vazut. Mi se pare de departe cel mai tare interior si un exterior foarte frumos. Pacat nu mi-o permit prea curind (daca nu chiar niciodata).
Abia astept si informatii concrete despre perfromante, motorizari, suspensii, etc.
Ceasul ala mi se pare de un mare efect. Bestial !
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

5 stele NCAP: http://www.euroncap.com/Player.aspx?nk= ... 4ba516a0c8" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu puteau sa imi dea mie una ca ii asiguram eu ca are 5 stele. :D

vip3r_yo05
Marca si model masina: Citroen DS5
Numar Inmatriculare: B-65-YAT

Mesaj de vip3r_yo05 »

Intr-adevar, un interior cu mult peste ce vezi la BMW, Mertz, si celelalte marci "scumpe"
nu sunt perfect, dar sunt perfect asa cum sunt

Servicii foto-video evenimente
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

sa nu exageram... :roll:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Eu chiar nu exagerez. Pt mine chiar e cel mai tare interior ca design. Tine de gusturi nu ai ce-i face. ::P

Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Mai spunea cineva pe undeva, strainez omu'... ca pentru DS5 va trebui sa dai atestat de pilot (nu d-ala de raliuri, ci d-ala de zboara) :D
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
florinenache
Numar Inmatriculare: PH 12 PYG

Mesaj de florinenache »

alex82 scrie:sa nu exageram... :roll:
si eu am aceeasi parere cu vlad si viper e una dintre cele mai frumoase masini ca aspect. Poate calitativ e sub bmw, audi sau mercedes dar felul in care arata face toti banii. As cumpara-o daca as avea cu ce.
Citroen C4 Coupe 2007 1.6 HDI SX VTR
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

aveti dreptul la opinia voastra si eu la mea...pt mine exista S si restul...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen "DS" Area”