C4 condus de mine...
-
vladutzuuu
-
[DeaMoN]
-
vladutzuuu
-
onacus
-
vladutzuuu
- HaPPy
- "PIAR"
hai ca pana la urma scriu aici....
dobanda la euro in general e variabila.... mai peste tot.
mie nu mi-au crescut ratele la VBL, ba au scazut, ca a scazut euro iar plata se face in lei
hibe:
dai foarte greu de ei - daca iti trebuie ceva tre sa te duci la ei
sunt cam rigizi cu RCA-ul - tre sa-l faci musai prin ei pe perioada leasingului, ori la RCA tu ainteres sa platesti cat mai putin.... iar ei au interes sa vanda cat mai scump.... tre sa-l faci musai pe un an, ca ei n-au chef sa munceasca de mai multe ori (asa am primit eu raspuns) ori RCA-ul nu mai e ce era in materie de pret. cand era cateva sute de mii pe an. acum e de ordinul milioanelor si pt unii poate conteaza....
se schimba foarte des oamenii de acolo - acuma vorbesti cu cineva o treaba, maine nu mai lucreaza acolo si nu mai e valabil ce ai vorbit tu....
etc etc etc..... deci atentie mare!
ma mai gandesc si daca-mi mai aduc aminte.....
dobanda la euro in general e variabila.... mai peste tot.
mie nu mi-au crescut ratele la VBL, ba au scazut, ca a scazut euro iar plata se face in lei
hibe:
dai foarte greu de ei - daca iti trebuie ceva tre sa te duci la ei
sunt cam rigizi cu RCA-ul - tre sa-l faci musai prin ei pe perioada leasingului, ori la RCA tu ainteres sa platesti cat mai putin.... iar ei au interes sa vanda cat mai scump.... tre sa-l faci musai pe un an, ca ei n-au chef sa munceasca de mai multe ori (asa am primit eu raspuns) ori RCA-ul nu mai e ce era in materie de pret. cand era cateva sute de mii pe an. acum e de ordinul milioanelor si pt unii poate conteaza....
se schimba foarte des oamenii de acolo - acuma vorbesti cu cineva o treaba, maine nu mai lucreaza acolo si nu mai e valabil ce ai vorbit tu....
etc etc etc..... deci atentie mare!
ma mai gandesc si daca-mi mai aduc aminte.....
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
-
vladutzuuu
Pai e normal sa varieze dobanda daca e calculata in euro. Din punctu asta de vedere oamenii cu leasing au avut mult de pierdut pentru ca a scazut super mult euro. Si cei care au avut rate in euro la orice au castigat super mul (3000 ROL modificarea cursului fata de acum un an e super mult dupa parerea mea). Si faza cu RCA-ul e cam naspa dar cat de mare poate fi diferenta 2-300 mii ca mai mult e deja aberant.... din nou "parerea mea" 
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Exista tarife minime si maxime pe care le pot practica societatile de asigurari.
Spre exemplu Asibanul, pentru persoane juridice, motor de 1.6, tariful minim este de 516ron iar cel maxim 774ron.
Nu stiu daca tarifele astea le au toti asiguratorii si nici sub ce considerente se stabilesc
Spre exemplu Asibanul, pentru persoane juridice, motor de 1.6, tariful minim este de 516ron iar cel maxim 774ron.
Nu stiu daca tarifele astea le au toti asiguratorii si nici sub ce considerente se stabilesc
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
[DeaMoN]