C4 condus de mine...

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Okay! merci pentru info
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Bun...s-au facut actele pentru leasing. Am inteles ca pana miercuri se va face plata catre citroen si apoi asteptam masinuta...Sa vedem daca cei de la Volksbank leasing se tin sau nu de cuvant cu timpul de plata.
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

se tin, se tin..... au ei alte hibe, dar la asta sunt punctuali!
ii bate si citroen la cap, ca aunteres sa-si ia banii, stai linistit!
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Corect, are dreptate HaPPy. Am mai avut si eu de a face cu volksbankul si se tin de cuvant ;)
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

merci [DeaMoN] ca-mi dai dreptate..... :wink:
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Bun atunci m-am linistit. In mod logic ar trebui sa se tina de cuvant ca doar e si interesul lor in joc sa-mi ia banii mai repede...Da ce hibe adica nu imi place cum suna...Ce probleme fac astia de la Volksbank???
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

iti dau eu un pm un pic mai tarziu.... cu hibele VBL... nu unt capitale, dar e bine sa le stii pentru linistea sistemului tau nervos :lol:
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

10x!
I'll be waiting
onacus

Mesaj de onacus »

HaPPy scrie:iti dau eu un pm un pic mai tarziu.... cu hibele VBL... nu unt capitale, dar e bine sa le stii pentru linistea sistemului tau nervos :lol:
Cresterea dobanzii ;)
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Hmm pai nu e dobanda fixa? Ca deja mi-a dat toate ratele pe care trebuie sa le platesc...sau fituica aia pe care mi-au inmanat-o este doar asa orientativa?? Si cu cat ar putea creste dobanda? Btw Sucks
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

hai ca pana la urma scriu aici....

dobanda la euro in general e variabila.... mai peste tot.
mie nu mi-au crescut ratele la VBL, ba au scazut, ca a scazut euro iar plata se face in lei :lol:

hibe:
dai foarte greu de ei - daca iti trebuie ceva tre sa te duci la ei
sunt cam rigizi cu RCA-ul - tre sa-l faci musai prin ei pe perioada leasingului, ori la RCA tu ainteres sa platesti cat mai putin.... iar ei au interes sa vanda cat mai scump.... tre sa-l faci musai pe un an, ca ei n-au chef sa munceasca de mai multe ori (asa am primit eu raspuns) ori RCA-ul nu mai e ce era in materie de pret. cand era cateva sute de mii pe an. acum e de ordinul milioanelor si pt unii poate conteaza....
se schimba foarte des oamenii de acolo - acuma vorbesti cu cineva o treaba, maine nu mai lucreaza acolo si nu mai e valabil ce ai vorbit tu....

etc etc etc..... deci atentie mare!
ma mai gandesc si daca-mi mai aduc aminte.....
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Pai e normal sa varieze dobanda daca e calculata in euro. Din punctu asta de vedere oamenii cu leasing au avut mult de pierdut pentru ca a scazut super mult euro. Si cei care au avut rate in euro la orice au castigat super mul (3000 ROL modificarea cursului fata de acum un an e super mult dupa parerea mea). Si faza cu RCA-ul e cam naspa dar cat de mare poate fi diferenta 2-300 mii ca mai mult e deja aberant.... din nou "parerea mea" :roll:
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Exista tarife minime si maxime pe care le pot practica societatile de asigurari.
Spre exemplu Asibanul, pentru persoane juridice, motor de 1.6, tariful minim este de 516ron iar cel maxim 774ron.
Nu stiu daca tarifele astea le au toti asiguratorii si nici sub ce considerente se stabilesc
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

si nu vi se pare mare diferenta de la 516 la 774??? mie cam da! procentual e cam mare!!!
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Lasa ca eu platesc 774 HaPPy, ca am luat masina pe firma varului meu si o platesc eu ca persoana fizica, la tarife de firma :?
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”