orga de lumini in bord - esp, asr, abs, parking brake faulty

Totul despre C4 Picasso
topala_gustav

Re: orga de lumini in bord - esp, asr, abs, parking brake faulty

Mesaj de topala_gustav »

Am o problema la un grand picasso, model 2009, la faruri. Nu-mi mai functioneaza faza scurta pe dreapta si pozitiile pe stanga. M-am uitat la sigurantele din exterior, de la motor, par ok. M-am uitat in manual, am verificat sigurantele 15, 16, 17, 18 precum si toate sigurantele rosii de 10A si par ok. Deasemenea becul de la pozitii pare a avea filamentul intreg. Sugestii ?
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Ori e ars ori nu e ars. Daca numai crezi ca e intreg ia-l de pe stinga si pune-l pe dreapta unde merge. Asa iti dai seama cum e becul. La fel as face si cu cel de far.
Daca nu e de la becuri ... e posibil sa fie contact imperfect mai ales la becul de la faza scurta. Si eu am patit. Misca de mufa, scoate-o - bag-o (mufa, nu te gindi la altceva ::P ) de citeva ori. Daca nici asa ... e treaba de electrician. Daca te bagi te indrum.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

L.E: cica si F9 are ceva treaba cu farurile (F9 10A brake dual-function switch - Right hand headlamp - Left hand headlamp )
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
crysfresh

Mesaj de crysfresh »

Buna.Exista o singura solutie Pesebea e a se rezolva aceste defectiuni.Am avut probleme de la 5000 de km cu Picasso.Reclamatii la Citroen cat cuprinde.Teapa.Inclusic acumulator refuzat a se inlocui dupa 11 luni.In rest,senzori toata ziua,pompa,rampa alimentare,calculator,butoane exfoliate?Ce zici de toata portiunea cu MP3?Nici vorba sa mi-o schimbe.Rezolvarea:VINDE MASINA !Un rahat.Mi-am luat Octavia si nu mai am griji.Diferenta cer la pamant,nu suna nu bate,nu are orga de lumini la bord.Regret nu va suparati nu vreau sa jignesc pe nimeni dar asta e parerea mea si este super motivata.La 98000 de km nimeni nu a putut sa rezolve problema care a aparut la 10000 km.Permanent orice denivelari sau gropi determinau aprinderea beculetelor si atrageau decuplarea ABS,ESP,etc.Nu stiu cum se comporta un C4 dar C4Picasso e teroare.Si eu chiar l-am ingrijit.
Conduceti preventiv !
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

daca zici ca la orice denivelare sau gropi se aprindeau martorii , mare mi`ar fii mirarea sa nu fi fost toate problemele de la niste contacte imperfecte...
bine ca ai scapat de chin si ti`ai luat masina mai buna...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

la orice masina, indiferent de marca, este si ...o variabila numita: "noroc" #-o
eu nu am avut probleme majore pana acum (si sper sa nu am) :hi
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Picasso”