orga de lumini in bord - esp, asr, abs, parking brake faulty
-
topala_gustav
Re: orga de lumini in bord - esp, asr, abs, parking brake faulty
Am o problema la un grand picasso, model 2009, la faruri. Nu-mi mai functioneaza faza scurta pe dreapta si pozitiile pe stanga. M-am uitat la sigurantele din exterior, de la motor, par ok. M-am uitat in manual, am verificat sigurantele 15, 16, 17, 18 precum si toate sigurantele rosii de 10A si par ok. Deasemenea becul de la pozitii pare a avea filamentul intreg. Sugestii ?
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Ori e ars ori nu e ars. Daca numai crezi ca e intreg ia-l de pe stinga si pune-l pe dreapta unde merge. Asa iti dai seama cum e becul. La fel as face si cu cel de far.
Daca nu e de la becuri ... e posibil sa fie contact imperfect mai ales la becul de la faza scurta. Si eu am patit. Misca de mufa, scoate-o - bag-o (mufa, nu te gindi la altceva
) de citeva ori. Daca nici asa ... e treaba de electrician. Daca te bagi te indrum.
Daca nu e de la becuri ... e posibil sa fie contact imperfect mai ales la becul de la faza scurta. Si eu am patit. Misca de mufa, scoate-o - bag-o (mufa, nu te gindi la altceva
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
L.E: cica si F9 are ceva treaba cu farurile (F9 10A brake dual-function switch - Right hand headlamp - Left hand headlamp )
-
crysfresh
Buna.Exista o singura solutie Pesebea e a se rezolva aceste defectiuni.Am avut probleme de la 5000 de km cu Picasso.Reclamatii la Citroen cat cuprinde.Teapa.Inclusic acumulator refuzat a se inlocui dupa 11 luni.In rest,senzori toata ziua,pompa,rampa alimentare,calculator,butoane exfoliate?Ce zici de toata portiunea cu MP3?Nici vorba sa mi-o schimbe.Rezolvarea:VINDE MASINA !Un rahat.Mi-am luat Octavia si nu mai am griji.Diferenta cer la pamant,nu suna nu bate,nu are orga de lumini la bord.Regret nu va suparati nu vreau sa jignesc pe nimeni dar asta e parerea mea si este super motivata.La 98000 de km nimeni nu a putut sa rezolve problema care a aparut la 10000 km.Permanent orice denivelari sau gropi determinau aprinderea beculetelor si atrageau decuplarea ABS,ESP,etc.Nu stiu cum se comporta un C4 dar C4Picasso e teroare.Si eu chiar l-am ingrijit.
Conduceti preventiv !
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
daca zici ca la orice denivelare sau gropi se aprindeau martorii , mare mi`ar fii mirarea sa nu fi fost toate problemele de la niste contacte imperfecte...
bine ca ai scapat de chin si ti`ai luat masina mai buna...
bine ca ai scapat de chin si ti`ai luat masina mai buna...
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
la orice masina, indiferent de marca, este si ...o variabila numita: "noroc"
eu nu am avut probleme majore pana acum (si sper sa nu am)
eu nu am avut probleme majore pana acum (si sper sa nu am)
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)