Passat vs C4
- tibi
Re: Passat vs C4
Eu unul nu as da passatul pt un c4,mai ales un b5.5 indiferent de puterea motorului.
S-au dovedit a fi extrem de fiabile(o prima dovada ar fi numarul lor mare prezent pe strazi),probleme reduse/minore,intretinerea este mica,usor de modificat.Piese gasesti oriunde,dezmembrarile sunt pline.
Banuiesc ca ai motor AXR sau ATD,oricare ar fi sunt extrem de durabile/longevive.Sunt precum faimoasele ALH si AGR de 90cp.Marca o cunosc destul de bine(am avut golf4,polo,iar acum ce se vede in profil)
Consider ca ai face o prostie sa dai B5.5ul . Nu zic ca c4ul ar fi o masina ''rea'', insa nu va fi niciodata precum un vw.
S-au dovedit a fi extrem de fiabile(o prima dovada ar fi numarul lor mare prezent pe strazi),probleme reduse/minore,intretinerea este mica,usor de modificat.Piese gasesti oriunde,dezmembrarile sunt pline.
Banuiesc ca ai motor AXR sau ATD,oricare ar fi sunt extrem de durabile/longevive.Sunt precum faimoasele ALH si AGR de 90cp.Marca o cunosc destul de bine(am avut golf4,polo,iar acum ce se vede in profil)
Consider ca ai face o prostie sa dai B5.5ul . Nu zic ca c4ul ar fi o masina ''rea'', insa nu va fi niciodata precum un vw.
seat leon 2.0tdi 140cp stylence si fan c4 coupe
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
tibi scrie:..... ... insa nu va fi niciodata precum un vw.....
sunt perfect de acord cu tine pana la afirmatia asta!
daca vrei facem un topic separat in care iti arata contrariul pt aceste doua masini pe segmente ce se potrivesc!
- pret
-dotari
- motorizare
- putere
si as indrazni sa spun si fiabilitate ....( repet pe sefmente identice)
etc.....
insa repet...comparam mere cu mere....nu c4 vts cu nu stiu ce R.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
funKys
nu spun ca C4 nu e o masina buna dar sa pun in comparatie un C4 cu un passat la viata , eu zic ca iese din discutie. un passat din 2002 cu 250.000 km nu se compara cu un Citroen din 2007 de 250.000 (deja e o masina moarta)pe cand passatul o duce pana intr-un milion.
- Mihay
- Supermoderator
eu stiu Passat-uri care au peste 6 milioane de km si nicio problema, decat revizii. C4 e un cazan asa ca ramai la Passatul tau intergalactic
Ca daca asa ai auzit tu si daca nu merita comparatia cred ca se poate inchide topicul asta, ce zici ?
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Pai ma acum sa ai Passat sau ceva VAG si sa te dai in fapt ca se strica e penibil nah,ca doar e masina indestructibila si care mai are putin si toarna asfalt pe unde trece...Din aceeasi categorie am un prieten cu un G5 care n-a avut(a se citi "recunoscut") vreo interventie in garantie in afara reviziilor.La un moment dat intrebare la adresa lui din partea altuia : "Ce face ma Andrei si-a reparat masina? (Pai ce are?) ...Pai ii picase ambreiajul a doua oara dupa ce i-a crapat sincronu de treapta II al 20.000 km ....Ooops... Volkswagen das auto !
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
funKys
pai depinde si cum merge cu masina aia.si la C4 am auzit ca pica cutia, kitul de ambreaj, si inca ceva, nu se compara passat 3c cu 3bg.ca au nu stiu ce lux inauntru, e frectie la picior de lemn.e vb de motor.nu laud si nici nu vb de rau alte marci.mi-ar place un C4 pt ca e frumos, consum mic, piese ieftine, asigurare ieftina.dar e vb de viata motorului.a mea are 238000.inafara de ulei filtre si distributie si brate nu am schimbat la ea nimic si ma indrept rapid spre 300.000.cand ajungi cu C4 la 300.000 km da-mi un pm si lista cu ce ai schimbat la ea.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
ce dracu comparam ma ????
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
N o fi Passat cea mai buna masina si nici C4 cea mai proasta...INSA, ma uit la C4-ul meu, care are vreo 5 ani jumatate:
Scaunul s-a rupt (tapiteria) dupa 4 ani jumate(si eu am fost norocos ca la altii s-a rupt mai repede).
Buton frana de mana, buton radio CD, buton geamuri, buton oglinzi...varza toate dupa 3 ani..
Ca sa zici insa ca un C4 e terminat dupa 3-4 ani e deja exagerat...la fel cum nici un passat din 2002 nu e masina suprema!!
Legat de problemele care le a avut primul C4..da au fost kit de ambreiaj, volanta, mai un pilot automat, un senzor nu stiu de care, in general nimicuri....probleme cu cutia nu e ceva general, si asta se poate intampla la orice masina!!
Scaunul s-a rupt (tapiteria) dupa 4 ani jumate(si eu am fost norocos ca la altii s-a rupt mai repede).
Buton frana de mana, buton radio CD, buton geamuri, buton oglinzi...varza toate dupa 3 ani..
Ca sa zici insa ca un C4 e terminat dupa 3-4 ani e deja exagerat...la fel cum nici un passat din 2002 nu e masina suprema!!
Legat de problemele care le a avut primul C4..da au fost kit de ambreiaj, volanta, mai un pilot automat, un senzor nu stiu de care, in general nimicuri....probleme cu cutia nu e ceva general, si asta se poate intampla la orice masina!!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
funKys
cine a zis ca C4 dupa 3-4 ani e terminat?a mea are acushica 9 ani.dupa 9 ani la aproape 300.000km le comparam?
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
eu am o intrebare simpla pentru tn. daca tu esti convins ca un passat tine o viata si c4 3 -4 ani dc ne mai intrebi pe noi ce masina sa alegi?funKys scrie:pai depinde si cum merge cu masina aia.si la C4 am auzit ca pica cutia, kitul de ambreaj, si inca ceva, nu se compara passat 3c cu 3bg.ca au nu stiu ce lux inauntru, e frectie la picior de lemn.e vb de motor.nu laud si nici nu vb de rau alte marci.mi-ar place un C4 pt ca e frumos, consum mic, piese ieftine, asigurare ieftina.dar e vb de viata motorului.a mea are 238000.inafara de ulei filtre si distributie si brate nu am schimbat la ea nimic si ma indrept rapid spre 300.000.cand ajungi cu C4 la 300.000 km da-mi un pm si lista cu ce ai schimbat la ea.
Fiecare membru club c4 a avut banii suficienti sa cumpere un passat din 2002 si totusi au ales un cazan de c4
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
ex c4 1.6 16v black in transformare
-
funKys
vad ca iti lauzi singur masina.pentru ca la vremea aia cand am luat-o eu nu cred ca aveai banii aia, si luam doua C4 cu cat am dat pe passat.eu am intrebat pentru niste raspunsuri omenesti, nu aruncate din caruta si cu bagari in seama doar pentru posturi.nu am facut reclama proasta, nu am saltat in slavi, am zis ce e adevarat, si asteptam raspunsuri clare. gen: ,,da se merita pt ca:" nu , ,,nu se merita pt ca:" nu cum au raspuns altii :,, da ce e frate passatul?" sau ,,Eu zic ca nu prea avem ce compara; C4 situindu-se deasupra Passatului." , ,, doar e masina indestructibila si care mai are putin si toarna asfalt pe unde trece..." astea sunt raspunsuri de oameni intelectuali. dar nah, fiecare isi lauda bolidul, ca daca fiecare dintre voi avea passat sau trabant , la fel facea .
alexc4 : aveai bani in 2002 sa-ti cumperi un Passat?sau aveai in 2002 bani sa-ti cumperi un C4 la mana a doua?
alexc4 : aveai bani in 2002 sa-ti cumperi un Passat?sau aveai in 2002 bani sa-ti cumperi un C4 la mana a doua?
- Mihay
- Supermoderator
uite Irinel Columbeanu unde se ascundea, in Passat`ul din 2002
Tipule, nu vrei sa ne lasi pe noi cu cazanele noastre si sa te duci cu masina suprema undeva de ex in pe Luna ? Ca daca Passatul nu ajunge pe Luna e naspa, C4 a fost pe Marte 
-
funKys
vezi ca nu te-am jignit Mihay ,,Irinel Columbeanu unde se ascundea, in Passat`ul din 2002 " masoara-ti putin cuvintele si dupa da drumul impulsurilor la degete
cum am mai zis , tot voi spuneti ca e cazan?am afirmat eu asta??nu cred.cascati bine ochii cand cititi!
- Mihay
- Supermoderator
Pai ar fi si culmea sa o facifunKys scrie:vezi ca nu te-am jignit Mihay ,,Irinel Columbeanu unde se ascundea, in Passat`ul din 2002 "
cam jignesti pe toata lumea nu crezi ? D-aia te-am asociat cu Irinel, ceea ce nu mi se pare o jignire, doar are Rolls`uri,Bentley`uri si puicutze bune ! Ce e rau in asta ? Ptr informarea corecta C4 a fost lansat la sfarsitul lui 2004 ca sa nu fiu off topic complet. Deci parerea mea e sa faci acest topic pe VwForum sau cum ii zice si sa ne lasi pe noi linistitifunKys scrie:vad ca iti lauzi singur masina.pentru ca la vremea aia cand am luat-o eu nu cred ca aveai banii aia, si luam doua C4 cu cat am dat pe passat.
-
funKys
arata-mi unde e jignirea, sau esti moderator si de crezi god?cu alte cuvinte, nu oi fi eu chiar Columbeanu dar sigur tu esti un master al volanului
) te salut! respect tuturor!