Scumpirea asugirarilor auto
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Scumpirea asugirarilor auto
Nu e vb de legal, ca stim toti ca e legal sa te asiguri la firma "kkasig". E vorba de bunul simt pe care il ai fata de ala pe care tocmai l-ai lovit din cauza ta. Nu e de ajuns ca l-ai indoit, ii mai dai si o asigurare de vorbeste singur ala. Asa ceva nu intilnim la multi romani pt ca ne-am pierde identitatea de romani.
- Mihay
- Supermoderator
Vlade, exista CSA = Comisia de Supraveghere a Asigurarilor . Cu ce suntem noi vinovati ? Uite si eu azi mi-am facut cel mai ieftin RCA , si m-am certat cu Baw si ptr 15 ron! Asa am ajuns ! sa te aud eu pe tine peste 1 luna ca-ti faci tu rca mai scump, ca asa e bine ptr ala in care dai..
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
tu-mi zici ca e ca si cum sigur il voi lovi p-unu' si vreau sa fiu sigur ca el isi face masina intr-un service ferrari.
responsabilitatea si bunul simt se reduc la a lasa date de contact cand il pocnesti p-unu' parcat. si asta as face oricat de grava ar fi fost gresala mea, de prost ar fi parcat el, sau de consistente ar fi daunele. din pacate ne numaram pe degetele de la o mana
responsabilitatea si bunul simt se reduc la a lasa date de contact cand il pocnesti p-unu' parcat. si asta as face oricat de grava ar fi fost gresala mea, de prost ar fi parcat el, sau de consistente ar fi daunele. din pacate ne numaram pe degetele de la o mana
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Nu am zis cea mai scumpa ci o firma cit de cit serioasa. Si eu mi-am facut cel mai ieftin: 300 ron/6 luni la BCR, dar chiar daca aveam la 250 la kkasig tot nu as fi ales-o si tot nu o sa o aleg pt 50 lei pe 6 luni.
Si nu a zis nimeni ca sinteti vinovati, dar eu prefer sa dau un pic in plus pe cel care il voi lovi pt a nu-i cauza si alte probleme. Si sper ca mereu sa dau acei bani in plus degeaba, adica sa nu fac in veci accidente de acum in colo.
Si nu a zis nimeni ca sinteti vinovati, dar eu prefer sa dau un pic in plus pe cel care il voi lovi pt a nu-i cauza si alte probleme. Si sper ca mereu sa dau acei bani in plus degeaba, adica sa nu fac in veci accidente de acum in colo.
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
pai e o diferenta intre a nu te zgarci la 50 de lei intre al'de carpatica si un bcr, si a da 1300 (DA, EXISTA RCA ptr C4 de 1300 de lei!!!!!!) in loc de 5-600 ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Nu la asta ma refeream si nici nu cred ca am zis-o.
-
citizenx
- Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
- Numar Inmatriculare: IS-25-PAI
Anul trecut am fost lovit de doi care aveau asigurari la Astra si la Ardaf. Cu cei de la Ardaf m-am certat la cutite. Si crede-ma ca aia de la CSA fac ceva pe plangerea ta. Daca nu rezolvam altfel, ajungeam tot la casco. Si tot nu au vrut sa imi deconteze totul.
Cu ala de la Astra nu m-am mai chinuit si am facut-o direct pe casco. Dar daca nu aveam casco? Am un prieten care a asteptat 4 luni pana a reusit sa isi ia masina din service. Asigurarea era la Euroins. Si a facut plangere si la CSA ca i-am spus eu sa faca. Si asa a durat 4 luni. Ti-ar conveni sa astepti atat timp pentru ceva pentru care pui suflet si muncesti o groaza? Incidentul meu cu Astra a fost in aprilie. Stii cand au primit banii cei la casco? In decembrie. Asteptai atat pentru masina?
Mai zicea cineva ca il dai in judecata pe ala care te loveste. Astepti cativa ani sa se termine procesul ca sa iti poti repara masina? Asta in cel mai bun caz. Cel in care vei avea ce sa ii iei. Dar este in caz pe forum in care ala este un amarastean care nu avea nimic.
RCA-ul il am la Omniasig. Am dat o groaza de bani pe el, dar stiu ca daca eu nu belesc ochii, cel putin nu o mai chinui prin service-uri pe potentiala victima. Cum eu cer corectitudine, la fel incerc sa ofer.
P.S.: Apropo de CSA. De ce nu s-au implicat cand cei de la asigurari au marit atat de mult tarifele? Pentru ca sunt corecti? Pentru ca tin partea noastra? C'mon!
Cu ala de la Astra nu m-am mai chinuit si am facut-o direct pe casco. Dar daca nu aveam casco? Am un prieten care a asteptat 4 luni pana a reusit sa isi ia masina din service. Asigurarea era la Euroins. Si a facut plangere si la CSA ca i-am spus eu sa faca. Si asa a durat 4 luni. Ti-ar conveni sa astepti atat timp pentru ceva pentru care pui suflet si muncesti o groaza? Incidentul meu cu Astra a fost in aprilie. Stii cand au primit banii cei la casco? In decembrie. Asteptai atat pentru masina?
Mai zicea cineva ca il dai in judecata pe ala care te loveste. Astepti cativa ani sa se termine procesul ca sa iti poti repara masina? Asta in cel mai bun caz. Cel in care vei avea ce sa ii iei. Dar este in caz pe forum in care ala este un amarastean care nu avea nimic.
RCA-ul il am la Omniasig. Am dat o groaza de bani pe el, dar stiu ca daca eu nu belesc ochii, cel putin nu o mai chinui prin service-uri pe potentiala victima. Cum eu cer corectitudine, la fel incerc sa ofer.
P.S.: Apropo de CSA. De ce nu s-au implicat cand cei de la asigurari au marit atat de mult tarifele? Pentru ca sunt corecti? Pentru ca tin partea noastra? C'mon!