@relu daca in oras mai e cum mai e , tu in 4-5 ani ( cat tin gumele de iarna ) nu mergi deloc la munte ? mai ales pe la partii ( ca acolo e buba mai mare ) ?
Importanta cauciucurilor noi (foarte interesant)
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Re: Importanta cauciucurilor noi (foarte interesant)
@chainsaw o sa fii ca ala din reclama de la Petrom de acu` cativa ani
@relu daca in oras mai e cum mai e , tu in 4-5 ani ( cat tin gumele de iarna ) nu mergi deloc la munte ? mai ales pe la partii ( ca acolo e buba mai mare ) ?
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Alex, eu am specificat clar...daca masina sta in oras.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
Eu mi-am cumparat cauciucurile de iarna dar spre rusinea mea umblu cu 2 in portbagaj si 2 le am pe balcon...
*
Ieri si azi am mers destul de bine cu cele de vara, nu am ramas impotmolit nici nu am patinat f. tare, viteza e mica ce-i drept si intra din cand in cand ESP.
*
Ieri si azi am mers destul de bine cu cele de vara, nu am ramas impotmolit nici nu am patinat f. tare, viteza e mica ce-i drept si intra din cand in cand ESP.
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- janusRO
Bogdan98 scrie:Oricum, solutia ideala, e sa le schimbi pe toate. Si atunci nu mai exista aceasta problema.
Cine nu vrea emotii tari asa sa faca....
Si sa verifice anul de fabricatie ca unele promotii sunt pt. anvelope statute prin depozite cu anii...
In Marea Britanie soferii sunt sfatuiti sa nu utilizeze anvelope mai vechi de 6 ani..
Conteaza desigur modul de utilizare si eventualele evenimente la care au fost supuse motiv pt. care uneori 6 ani sunt multi...