eu am o afinitate pentru ratrod, nu neaparat hotrod. adica masinile "ruginite", cu carburatoare, si evacuare direct la capatu' galeriei. nu mai revin asupra lor, ca n-au fani aici.
continui cu alta masina care-mi place la nebunie prin sobrietatea, bunulgust, si calitatea afisate:
BMW seria 6 E24 1976 - 1989
Inlocuitorul lui CS/CSL (superbe gusturi catalin4u2!). avem in fata un coupe musculos, tractiune spate, 6 CILINDRII IN LINIE, MONTAT LONGITUDINAL (adica DITAMAI capota) in fata! una din figurile ce impun maxim respect atunci cand ai ghinionul sa suferi a mare sofer, si-ti apar incadrate in oglinda retrovizoare.
Calitatea generala era specifica masinilor nemtesti din acea perioada. Nu se "salvau" bani la absolut nicio componenta, totul era asamblat impecabi de atent.
Nu ne intereseaza versiunile inferioare, trecem direct la 635CSI. 3500 cmc, 218 cai. Adaugand la asta greutatea redusa (pentru zilele noastre, in niciun caz pentru zilele alea), iese un coupe ce nu s-ar face de rusine in fata niciunei masini cu putere similara (sciroci, d-astea) de astazi.
Dar, ... ce ziceti de M635CSI ? motoru' luat direct din M1 (alta masina ce ar fi ontopic aici), 3500 cmc, 286 de cai. Nu prea mai vezi azi puterea asta litrica. Mai nou, BMW pune doua turbine pentru astfel de cifre. Suta sub 6 secunde.
putine masini au mai MULT SENS decat asta. pur si simplu toate lectiile sunt facute, e lata, are ditamai pneurile in spate, e puternica, si e agresiva. dar are portbagaj, aer conditionat, si poti sa mergi si la film cu ea. iar intretinerea nu e asa costisitoare, fiind foarte fiabila.
Este de-o cu totu' alta frumusete decat Prowler-ul. Daca Plymouth-ul se bazeaza pe unghiuri care mai de care mai neobisnuite, pe exagerari intentionate, Shesaru' e atragator tocmai prin seriozitate, echilibru, calcul.