Panou de onoare masini frumoase

Discutii despre orice va taie capul
cristian78

Re: Panou de onoare masini frumoase

Mesaj de cristian78 »

Perfect , stiam ca ma pot baza pe tine!!!!! :hi
cu denumirile, daca nu iti plac te las pe tine sa alegi ce vrei,(mie mi s-au parut mai neaose)
Oricum ideea e exact ce vroiam.
multumesc
Cristian
Citroen C3, 1.1, putini cai si cam imprastiati, dar rosie si furioasa
Citroen C4 coupe 1.6,16V,110 cai, tot rosie si furioasa[/color]
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Nu ma mai bag...continua cu topicul si vedem ce o iesi, deci gasesti si ceva titulaturi mai adecvate ...ca sa nu ne ia lumea la bascalie! :D
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
cristian78

Mesaj de cristian78 »

guys bagati masiniile care va plac, restul vedem mai incolo.......
Cristian
Citroen C3, 1.1, putini cai si cam imprastiati, dar rosie si furioasa
Citroen C4 coupe 1.6,16V,110 cai, tot rosie si furioasa[/color]
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Pai sint multe dar ce imi vine in minte acu e Alfa 159,nu neaparat Brera ca nu sint pretentios :mrgreen: .Masina asta pur si simplu se uita urat rau la tine,

Mercedes CLS in esenta(poate fi si Brabus sau AMG).O fi designerul francez dar sigur ma-sa a ars-o cu alte natii :D

Bmw E38 mai mult decat orice seria 7 care a aparut dupa...

Vw Corrado G60
Vw Golf Mk 2 G60 Limited(Syncro Motorsport)
Clio Williams nu de alta dar am un fratior mai mic de-al lui

Si era sa uit ce e mai important: Mitsubishi Evo 6.5 Tommi Makinen Edition,Evo 7.8.9

Subaru Impreza WRX STi

In cazul ultimelor,consider ca frumusetea deja nu mai tine de design ci se traduce prin tehnologie,arta constructiei si pasiunea de a conduce asa ceva...
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Gibonski_wnb

Mesaj de Gibonski_wnb »

mai mult decat ubercool maserati berlinetta touring - o carosare de cateva exemplare de colectie

ImagineImagineImagine
si in fuga asa imi place daca va fi asa pentru ca pare o evolutie? si inspiratie C4 care de fapt este evolutie si inspiratie CRX din anii'80 nu?

ImagineImagine
si last but not least a classic

Imagine

bonus pentru nostalgici fuglyyyy MF

Imagine
:lol:
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

e vreuna stock in afara de Aro? :mrgreen:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

Panhrad 24 CT,ultimul ... inainte de achizitia de catre Citroen

Imagine
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
simply the lex
aLEX YO!...

hmm maserati berlinetta touring...alfa romeo 8c competizione???? mi se pare mie sau...
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

1. 1973 BMW 3.0CS
2. 1977 Corvette
3. 2008 Alfa 8C Competitione
4. 2009 SLR Stirling Moss

1. Imagine 2. Imagine

3. Imagine 4. Imagine
simply the lex
aLEX YO!...

Lancia Delta Integrale Evolutione?O legenda WRC...
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

imi plac in egala masura si masinile foarte urate, si cele foarte frumoase. ambele variante denota personalitate. cum sa nu-ti placa un mercedes gklasse sau un landrover defender, care iau la suturi orice incercare de teoretizare obiectiva a esteticii.

Una din cele mai frumoase (sau interesante?) masini din istoria recenta este PLYMOUTH PROWLER. "criminal", "bestial", "demential", sau alte forme de superlativ absolut nu au suficiente sinonime in limba romana pentru a descrie complet cum arata masina asta. o imbinare de hotrod la care se adauga viziunea "romantica" (sa-i spunem?) 60-70-80ista relativ la masinile viitorului nu foarte departat: cu excese ale designului traduse (si) printr-o impracticalitate apropiata de ridicol ...

Este o masina produsa de un mare concern, care desi a dat sute (la propriu) de chix-uri in lumea auto, si-a permis sa nu lase oamenii de la marketing sa-i spuna cum sa arate urmatoarea masina. In 2009 va garantez ca niciun constructor mare n-ar scoate asa ceva: NIMENI n-ar cumpara, ar veni euroncap sa zica "nu e sigura", ar veni greenpiss sa le zica sa umble la noxe (5.7 V8). si din ranforsarile caroseriei + catalizatoare, am ajunge la o masina comuna, oribila, gatuita si lipsita de suflet. adica la o masina MODERNA.

Deci ce-a reusit de fapt PROWLER? sa renunte la orice (dar ORICE) compromis, si, in pur spirit al perioadei de glorie (golden age?) al automobilului, sa fie O MASINA cu suflet.

Singurele masini care mai reuseau asa ceva erau TVR-urile. Da' firma a fost cumparata de-un rusnac de-o varsta cu mine, si le cam bate falimentarea la usa.

Imagine
Imagine

Imagine
Imagine
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

@Gibonski, buna tare Honda aia CRZ ! Mama mama ! :cyclopsani:
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
Gibonski_wnb

Mesaj de Gibonski_wnb »

@aiurica - neeeah nici macar ARO n-a scapat are capacele alea cromate smechere n-ai vazuut? ::P
exista vreo regula daca stock/tunn/semiconcept etc? ... tre' sa fie frumoasa nu?
@chainsaw e marfa prowleru' da' te banuiesc asa de o afinitate penru hotrod-uri parca aveai si un topic? :?: nu esti tocmai obiectiv :twisted: dar n am ce zice si repet misto tare prowleru';App. avea parca somitatea in auto Clarkson o descriere pentru masina asta pe care nu ai vrea sa o auzi :D
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

eu am o afinitate pentru ratrod, nu neaparat hotrod. adica masinile "ruginite", cu carburatoare, si evacuare direct la capatu' galeriei. nu mai revin asupra lor, ca n-au fani aici.

continui cu alta masina care-mi place la nebunie prin sobrietatea, bunulgust, si calitatea afisate:

BMW seria 6 E24 1976 - 1989

Inlocuitorul lui CS/CSL (superbe gusturi catalin4u2!). avem in fata un coupe musculos, tractiune spate, 6 CILINDRII IN LINIE, MONTAT LONGITUDINAL (adica DITAMAI capota) in fata! una din figurile ce impun maxim respect atunci cand ai ghinionul sa suferi a mare sofer, si-ti apar incadrate in oglinda retrovizoare.
Imagine

Calitatea generala era specifica masinilor nemtesti din acea perioada. Nu se "salvau" bani la absolut nicio componenta, totul era asamblat impecabi de atent.

Nu ne intereseaza versiunile inferioare, trecem direct la 635CSI. 3500 cmc, 218 cai. Adaugand la asta greutatea redusa (pentru zilele noastre, in niciun caz pentru zilele alea), iese un coupe ce nu s-ar face de rusine in fata niciunei masini cu putere similara (sciroci, d-astea) de astazi.

Dar, ... ce ziceti de M635CSI ? motoru' luat direct din M1 (alta masina ce ar fi ontopic aici), 3500 cmc, 286 de cai. Nu prea mai vezi azi puterea asta litrica. Mai nou, BMW pune doua turbine pentru astfel de cifre. Suta sub 6 secunde.

putine masini au mai MULT SENS decat asta. pur si simplu toate lectiile sunt facute, e lata, are ditamai pneurile in spate, e puternica, si e agresiva. dar are portbagaj, aer conditionat, si poti sa mergi si la film cu ea. iar intretinerea nu e asa costisitoare, fiind foarte fiabila.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Este de-o cu totu' alta frumusete decat Prowler-ul. Daca Plymouth-ul se bazeaza pe unghiuri care mai de care mai neobisnuite, pe exagerari intentionate, Shesaru' e atragator tocmai prin seriozitate, echilibru, calcul.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

chainsaw scrie:eu am o afinitate pentru ratrod, nu neaparat hotrod. adica masinile "ruginite", cu carburatoare, si evacuare direct la capatu' galeriei. nu mai revin asupra lor, ca n-au fani aici.

continui cu alta masina care-mi place la nebunie prin sobrietatea, bunulgust, si calitatea afisate:

BMW seria 6 E24 1976 - 1989

Inlocuitorul lui CS/CSL (superbe gusturi catalin4u2!). avem in fata un coupe musculos, tractiune spate, 6 CILINDRII .
Ba au fani si aici, cam putini, da' au. Mie imi plac la nebunie masinile astea
:hi
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”