Idei de cadouri
-
Pixel
- Numar Inmatriculare: B-60-WRU
Idei de cadouri
Suntem in decembrie, luna cadourilor, si fiecare dintre noi avem alaturi perosoane deosebite la care vrem sa le daruim ceva, cat mai frumos, de mosh nicolae, de mos craciun, sau orice alta sarbatoare.
Vreau sa ne ajutam reciproc, cu idei de cadouri care vreti sa le puneti in aplicare sau le-ati pus deja.
Am sa incep eu cu cateva:
Anul trecut, de craciun am primit de la prietena un calendar pentru 2009. La fiecare luna era o poza de la un eveniment petrecut impreuna in 2008:)
In primavara am fost cu prietena in Paris, asa ca acum i-am luat un puzzle mare cu tour eiffel, pe care sa ishi manance cateva zile, dupa care il poate inrama si v-a fi un tablou mai deosebit
Vreau sa ne ajutam reciproc, cu idei de cadouri care vreti sa le puneti in aplicare sau le-ati pus deja.
Am sa incep eu cu cateva:
Anul trecut, de craciun am primit de la prietena un calendar pentru 2009. La fiecare luna era o poza de la un eveniment petrecut impreuna in 2008:)
In primavara am fost cu prietena in Paris, asa ca acum i-am luat un puzzle mare cu tour eiffel, pe care sa ishi manance cateva zile, dupa care il poate inrama si v-a fi un tablou mai deosebit
Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge Lucifer- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
Re: Idei de cadouri
Da ,foarte bun topicul
In afara de parfumuri, flori sau alte cadouri obisnuite, anul trecut de Mos Nicu, una dintre prietene a primit de la mine un catsuit (care cand il imbraca facea
) si un vibrator clasic
. Vibratorul l-am infasurat intr-o felicitare cu "prietenul la nevoie se cunoaste''
.
A fost un cadou super de care ne bucuram si astazi

In afara de parfumuri, flori sau alte cadouri obisnuite, anul trecut de Mos Nicu, una dintre prietene a primit de la mine un catsuit (care cand il imbraca facea
senzatie
A fost un cadou super de care ne bucuram si astazi
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Acum un an prietena mea (fosta) find pasionata de cafea si mereu dorindu-si sa bea o cafea buna si acasa ...i-am luat un pachet de cafea si o ciocolata....a fost nitel surprinsa, dar cand am deschis sa imi iau geanta din portbagaj a vazut expressorul , care si astazi merge perfect la o conversatie buna....in alt an o caseta de bijuterii in care se afla o pereche de catuse si intr-un sertar mai jos o inimioara de ciocolata sculptata de mine
....
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
-
joeadrianblack
sotia mea e fun pisici asa ca i-am cumparat site-ul http://www.pisicamea.ro" onclick="window.open(this.href);return false; (in dezvoltare inca)
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Romantic incurabilflorinc4 scrie:Acum un an prietena mea (fosta) find pasionata de cafea si mereu dorindu-si sa bea o cafea buna si acasa ...i-am luat un pachet de cafea si o ciocolata....a fost nitel surprinsa, dar cand am deschis sa imi iau geanta din portbagaj a vazut expressorul , care si astazi merge perfect la o conversatie buna....in alt an o caseta de bijuterii in care se afla o pereche de catuse si intr-un sertar mai jos o inimioara de ciocolata sculptata de mine....
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- florinc4
- Operat ESTetic
Ms bogdan...apropo de cadouri...in primul nostru craciun impreuna stiu ca i-am luat o soseta din aia pentru cadouri ca la americani...umpluta cu bomboane si dulciuri....care iarasi nu a impresionat-o sa zica wow... dar i-am zis sa caute la fundul sacului pentru ca eu nu mai stiam vezi chipurile unde e felicitarea de craciun...la fund era un ceas Atlantic , care m-a costat tot salariul, dar reactia ei a fost nepretuita 
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Ma tu cam suferi vad eu..la cum povestesti

Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- florinc4
- Operat ESTetic
spiritul sarbatorilor e de vina, dar inca tin mult la ea, ca amica
...ne stim de 7 sau 8 ani...anu asta vreau sa-i cumpar ce mi-a luat ea acum 4 ani cand eram doar amici: un glob de ciocolata cu mos craciun, care atunci a reprezentat amicitia noastra (care inca il am) si care in fiecare an ne-a adus mai aproape...
....iar anul asta va reprezenta continuarea amicitiei noastre 
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
eu tare cred ca belgianca e barbat....nu stiu de unde am presimtirea asta.... 
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Florine eu zic sa il dai p-ala inapoi it s much easier this way
.Glumesc desigur,foarte fain,uite ca mai exista si oameni sensibilosi,bravo!
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Eu ma gandeam pt fata mea la o caciula d-aia gen russian dar mai funny asa.Cred ca i-ar sta haios...in plus am si niste imagini cu ea purtand caciula si niste dresuri...si atat,eventual niste tocuri 
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- florinc4
- Operat ESTetic
o dam in offtopic relu
...na cand ti f mult la persoana draga esti dispus sa faci orice si banii chiar nu mai au valoare...un zambet ,un suras, un sarut nu se cumpara asa usor
....
ps: belgianca e dragutzica si o cheama anne marie...dar e in belgia
revenind la cadouri: fratele meu i-a facut iubitei sale un colaj cu vreo 40-50 de poze de la inceputul relatiei lui si pana in prezent....pe o hartie fotografica/transparenta, pozele find asezate una langa alta cu un cadru/efect de rola de film , ca dimensiuni are 1m patrat si daca pui o lumina in spate imaginile par mult mai vii...mi s-a parut genial cum arata...
ps: belgianca e dragutzica si o cheama anne marie...dar e in belgia
revenind la cadouri: fratele meu i-a facut iubitei sale un colaj cu vreo 40-50 de poze de la inceputul relatiei lui si pana in prezent....pe o hartie fotografica/transparenta, pozele find asezate una langa alta cu un cadru/efect de rola de film , ca dimensiuni are 1m patrat si daca pui o lumina in spate imaginile par mult mai vii...mi s-a parut genial cum arata...
-
lordlaur
- Numar Inmatriculare: B.38.LLL
unde se poate face chestia asta? 
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
The Force Be With You
- florinc4
- Operat ESTetic
din cate stiu este un centru pe bd magheru ...dar nu stiu exact unde, fratele meu zicea ca nu se face in multe locuri, ma refer la printare de o asemenea calitate si marime...design-ul cu rama/cadru de film le-a facut el in corel sau autocad, pentru ca avrut sa le fac la cea mai buna rezolutie...am sa intreb....dar rezultatul final e wow...am sa intreb in seara asta si iti zic exact...poate fac rost si de niste poze sa-ti faci o idee 
-
lordlaur
- Numar Inmatriculare: B.38.LLL