Idei de cadouri

Discutii despre orice va taie capul
Pixel
Numar Inmatriculare: B-60-WRU

Idei de cadouri

Mesaj de Pixel »

Suntem in decembrie, luna cadourilor, si fiecare dintre noi avem alaturi perosoane deosebite la care vrem sa le daruim ceva, cat mai frumos, de mosh nicolae, de mos craciun, sau orice alta sarbatoare.

Vreau sa ne ajutam reciproc, cu idei de cadouri care vreti sa le puneti in aplicare sau le-ati pus deja.

Am sa incep eu cu cateva:

Anul trecut, de craciun am primit de la prietena un calendar pentru 2009. La fiecare luna era o poza de la un eveniment petrecut impreuna in 2008:)

In primavara am fost cu prietena in Paris, asa ca acum i-am luat un puzzle mare cu tour eiffel, pe care sa ishi manance cateva zile, dupa care il poate inrama si v-a fi un tablou mai deosebit
Imagine Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge Lucifer
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Re: Idei de cadouri

Mesaj de Cosma Adrian »

Da ,foarte bun topicul :)
In afara de parfumuri, flori sau alte cadouri obisnuite, anul trecut de Mos Nicu, una dintre prietene a primit de la mine un catsuit (care cand il imbraca facea
senzatie
:cyclopsani: ) si un vibrator clasic :mrgreen: . Vibratorul l-am infasurat intr-o felicitare cu "prietenul la nevoie se cunoaste'' :mrgreen: .
A fost un cadou super de care ne bucuram si astazi :lol: :mrgreen:
:hi
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

Acum un an prietena mea (fosta) find pasionata de cafea si mereu dorindu-si sa bea o cafea buna si acasa ...i-am luat un pachet de cafea si o ciocolata....a fost nitel surprinsa, dar cand am deschis sa imi iau geanta din portbagaj a vazut expressorul , care si astazi merge perfect la o conversatie buna....in alt an o caseta de bijuterii in care se afla o pereche de catuse si intr-un sertar mai jos o inimioara de ciocolata sculptata de mine ::P ....
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

sotia mea e fun pisici asa ca i-am cumparat site-ul http://www.pisicamea.ro" onclick="window.open(this.href);return false; (in dezvoltare inca)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

florinc4 scrie:Acum un an prietena mea (fosta) find pasionata de cafea si mereu dorindu-si sa bea o cafea buna si acasa ...i-am luat un pachet de cafea si o ciocolata....a fost nitel surprinsa, dar cand am deschis sa imi iau geanta din portbagaj a vazut expressorul , care si astazi merge perfect la o conversatie buna....in alt an o caseta de bijuterii in care se afla o pereche de catuse si intr-un sertar mai jos o inimioara de ciocolata sculptata de mine ::P ....
Romantic incurabil :D
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

Ms bogdan...apropo de cadouri...in primul nostru craciun impreuna stiu ca i-am luat o soseta din aia pentru cadouri ca la americani...umpluta cu bomboane si dulciuri....care iarasi nu a impresionat-o sa zica wow... dar i-am zis sa caute la fundul sacului pentru ca eu nu mai stiam vezi chipurile unde e felicitarea de craciun...la fund era un ceas Atlantic , care m-a costat tot salariul, dar reactia ei a fost nepretuita :oops:
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Ma tu cam suferi vad eu..la cum povestesti :lol: :lol: :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

spiritul sarbatorilor e de vina, dar inca tin mult la ea, ca amica ::P ...ne stim de 7 sau 8 ani...anu asta vreau sa-i cumpar ce mi-a luat ea acum 4 ani cand eram doar amici: un glob de ciocolata cu mos craciun, care atunci a reprezentat amicitia noastra (care inca il am) si care in fiecare an ne-a adus mai aproape... :oops: ....iar anul asta va reprezenta continuarea amicitiei noastre :oops:
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

eu tare cred ca belgianca e barbat....nu stiu de unde am presimtirea asta.... :ok
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Florine eu zic sa il dai p-ala inapoi it s much easier this way :ok .Glumesc desigur,foarte fain,uite ca mai exista si oameni sensibilosi,bravo!
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Eu ma gandeam pt fata mea la o caciula d-aia gen russian dar mai funny asa.Cred ca i-ar sta haios...in plus am si niste imagini cu ea purtand caciula si niste dresuri...si atat,eventual niste tocuri :mrgreen:
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

o dam in offtopic relu ::P ...na cand ti f mult la persoana draga esti dispus sa faci orice si banii chiar nu mai au valoare...un zambet ,un suras, un sarut nu se cumpara asa usor ::P ....
ps: belgianca e dragutzica si o cheama anne marie...dar e in belgia :ok :ok :ok

revenind la cadouri: fratele meu i-a facut iubitei sale un colaj cu vreo 40-50 de poze de la inceputul relatiei lui si pana in prezent....pe o hartie fotografica/transparenta, pozele find asezate una langa alta cu un cadru/efect de rola de film , ca dimensiuni are 1m patrat si daca pui o lumina in spate imaginile par mult mai vii...mi s-a parut genial cum arata...
lordlaur
Numar Inmatriculare: B.38.LLL

Mesaj de lordlaur »

unde se poate face chestia asta? :D
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
florinc4
Operat ESTetic

Mesaj de florinc4 »

din cate stiu este un centru pe bd magheru ...dar nu stiu exact unde, fratele meu zicea ca nu se face in multe locuri, ma refer la printare de o asemenea calitate si marime...design-ul cu rama/cadru de film le-a facut el in corel sau autocad, pentru ca avrut sa le fac la cea mai buna rezolutie...am sa intreb....dar rezultatul final e wow...am sa intreb in seara asta si iti zic exact...poate fac rost si de niste poze sa-ti faci o idee :hi
lordlaur
Numar Inmatriculare: B.38.LLL

Mesaj de lordlaur »

super! :)
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”