Total de acord si VB la fel cu somatiile.HaPPy scrie:- la VB Leasing nu raspunde nimeni niciodata la telefon, orice ai avea tre sa te duci la ei, alta sansa de comunicare n-ai.
Best of Leasing
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Aceeasi problema este si cu Unicredit. Trebuie sa stau o ora pana sa prind pe cineva... 
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
shomoyoque
La mine la BRD oamenii sunt super de treaba.... Mie mi-a raspuns omul la telefon de Craciun cand era cu familia in fata bradului si incepuse sa imi descrie bradul si ma intreba cum e al meu....Jos palaria! Si acum...dupa jumatate de an daca am cea mai mica intrebare ma pot baza pe el...cosminnuss scrie:Aceeasi problema este si cu Unicredit. Trebuie sa stau o ora pana sa prind pe cineva...
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Eu am la VB si n-am avut nici cea mai mica problema pana acum! Au fost destul de prompti la orice cerere...Sper sa se mentina la fel!Shadow scrie:Total de acord si VB la fel cu somatiile.HaPPy scrie:- la VB Leasing nu raspunde nimeni niciodata la telefon, orice ai avea tre sa te duci la ei, alta sansa de comunicare n-ai.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
enacheedi
- Numar Inmatriculare: B-16-KCA
De turcii de la FinansBank ... nu stiu prea multe !!!kriss13 scrie:De finans ati auzit ceva?
Deci pina la urma leasing sa fie
Dar , referitor la cea de-a doua apreciere a ta ... Nu stiu altii cum sunt , insa trebuie sa fugiti de B.C.R. .... cel putin la asigurari sunt dezastruosi !
In cazul meu , spre exemplu ... din 1 martie de cand am deschis dosarul de dauna acolo .. sunt deja 3 luni ... nici gand ssa faca plata baietii !!! Am sunat de n-spe ori ... am fost de n + 1.. m-am certat , am discutat inclusiv cu Dir. de sucursala ... rezultat ... NIMIC ....
Acum am cerut celor de la leasing sa le platesc eu diferenta ratelor in avans pentru a incheia actele .. am vorbit ,,, am trimis cererea de 2 ori ... NIMIC ....
Asa deci ... FARA B.C.R
Covorase / Presulete - Toate dedicate
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Pai problema ta se incadreaza perfect in indatoririle CSA. Fa o reclamatie! Ce mai astepti?!
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ok, deci VB Leasing. BRD, si mai care? Care este, din cite stiti voi, cea mai ok societate de leasing auto la ora actuala? Si aici ma refer si la comisioanele percepute, la dobinzi, la societatile de asigurari cu care lucreaza (pot eu sa-mi aleg societatea de asogurari pentru casco?), etc.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!