Best of Leasing

Codul rutier, legislatia in vigoare, politia romana, Casco, RCA, alte plati
kriss13

Best of Leasing

Mesaj de kriss13 »

Care aveti experienta cu leasingul.. ce companii de leasing sint cele mai bune?

(rel. cu clientii, taxe, rambursare, avantaje, bune/rele)

thx

ps.
tre sa aleg, dar e bine de stiut si pt altii
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Eu am la Unicredit-HVB.
Sunt multumit.
Nu am avut nicio problema pana acum. M-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. :wink:

Nu stiu insa in ce masura conteaza faptul ca utilizatorul masinii mele este persoana juridica...
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
dumiflo
The Citroen C4 man

Mesaj de dumiflo »

eu te-as sfatui sa incerci cu credit auto..mi se pare mai avantajos...parerea mea ;)
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ... ;)
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

mult mai avantajos. u esti proprietar pe masina si orice s-ar intampla esti de sine statator. nu mai tre sa alergi sa platesti nustu ce alte tampenii
acum leasingul nu mai este ce a fost inainte de 2007. e o porcarie.
platesti dobanda la tva..mare e gradina lui d-zeu. ai e una la fel cu taxa verde pt electronice. taxa aia are si tva. pai cum plm e asta ma? taxa la taxa? ce valoare adaugata? cine adauga valoarea aia? numai inginerii financiare pe spatele nostru, si noi am ales in continuare hotul sef... :(
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
kriss13

Mesaj de kriss13 »

hai sa raminem la leasing pls
companii bune/rele

pt rate un topic separat ar fi bun.

si apropo..reziduala e numa la leasing si e buna.
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

kriss13 scrie: si apropo..reziduala e numa la leasing si e buna.
la ce mai e buna kriss?
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

E foarte, MEGA, Extrem de buna atunci cand nu castigi 1000 de coco pe luna si nu iti permiti sa dai mult pe rata!

E bine pentru ca nu iti intra in calculul ratelor, si practic, ai impresia ca platesti mai putin! Rata reziduala e buna daca dai avans de 50 la suta!

exemplul viu sunt eu... Am dat avans 50, perioada 5 ani, reziduala la sfarsit ... Si am rata 310 lei la masina, pe luna!

Am un vecin care da la un Logan Preference 1.4, pe 10 ani, 260 de lei, cu avans de 2500 euro! De multe ori il iau la misto.. Bah, io dau rata 310 si tu 260.. Vezi, incet, incet, parca seaman si Loganu cu C4 :lol: :lol:

Dau si 180 lei la CASCO! :cry: El da 90 de lei! 8)

recomand sa iei leasing la BCR, vezi ca merge si pe perioade de 10 ani, daca te risti.. dar atunci nu ai reziduala

Parerea mea ca daca vrei o masina noua, econimica, mare, ieftina nu ramane decat un singur raspuns..
Renaul Megane Sedan 1.5dci! La 13.900 o iei cu de toate ! Si faci leasing pe 6-7 ani, avans de 35-40 si o rata de 320-340lei! si casco
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

In momentul de fata rata reziduala si lisingul sunt caca maca...iar tracerul a exemplificat coerent...

Altfel stateau lucrurile anul trecut..... Eu am la BRD Sogelease si sunt foarte multumit...atat de oamenii de acolo cat si de contract!
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Hai ca imi aduc aminte de altele...

Daca esti o persoana comoda, fa lizing :P
Ei platesc tot, scot numere, platesc asigurare, pe tine te doare la patina!

Ce nu e bine la lizing:
1 si cel mai naspa: Tre sa cer voie sa iesi din tara cu ea..
2 si mai naspa: Platesti CASCO in al 5-lea an la valoare de virgina a masinii... Adica peste 5 ani, masina face 8000 de coco, si tu dai casco ca in prima zi :) JEGOSII
3: daca tunezi masina, faci accident - pot sa zica ca nu o repara ca ai schimbat pneurile.. Am auzit asa ceva, si am ramas masca! Mare grija!
4: daca dai masina la cineva si face accident ... CIteste bine contractul.. Unele firme au o virgula la faza asta.. Ai grija cu rudele care nu sunt grad 1
5: nu e bine ca nu e masina ta si nu poti sa o vinzi.. Sa faci cedare lizing e greu si nu se baga mai nimeni

Ca idee: eu as face leasing din nou... Imi place ca nu ma plimb deloc sa platesc rate si casco! Imi vin in acelasi plic ambele facturi ;)

Creditul e bun daca iesi cu masina din tara sau daca te incalzeste ca scrie pe talon...Proprietar: Popescu Mihai, str. Micsunelelor 3 :lol:
Creditul e bun daca dai avans de peste 50 la suta..

Eu am lizing la HVB- Unicredit! Multumit.. ? NU.. Mi-au trimis de 2 ori somatie de plate pt niste facturi pe care le-au operat gresit ei... Mi-au intrat banii de Broker pe Leasing si figuram restant :(
Sa faca mama crize ca sunt eu dator la banci :roll:
kriss13

Mesaj de kriss13 »

pai la 19000e cu tva si 5000e avans.. ce sa fac.. ca ma bagarati in ceata.

si sint plimbaret, o sa ies din tara mult, da sint si comod.
de bani nu ma pling..deloc sa zicem.

val reziduala e 20% deci am rata mai mica si la sfirsit oricum o sa am salariu mai mare deci nu simt.

da aia cu casco pe valoare initiala si la sfirsit cind masina se uzeaza e naspa..e adevarata?
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Leasingul a fost si optiunea mea. Motivele au fost 3:
- dobanda este mai mica decat la un credit auto
- valoarea ratei putea fi pana la 50% din venituri (deh, atunci conta destul de mult - acum s-au mai schimbat lucrurile)
- nu am miscat nici un deget, nici macar pentru depunerea dosarului, s-a ocupat ats-ul de tot si m-am dus doar sa semnez contractul (la 100 de metri de unde lucrez), sa ridic masina, si sa-mi iau numerele (in acelasi loc unde am semnat contractul).

Tot la HVB am, mie nu mi-au dat nicioadata rateuri cu facturile, si nu m-am dus niciodata la ghiseu, le platesc prin internet banking. Procura am obtinut-o in cateva zile si n-a fost nevoie sa fac decat un singur drum s-o ridic - oamenii au auzit de mail si asta mi-a convenit de minune.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

kriss13 scrie: da aia cu casco pe valoare initiala si la sfirsit cind masina se uzeaza e naspa..e adevarata?
Mda...Asa e si la mine...Singurele aspecte pozitive pe care le vad acum in comparatie cu o polita casco facuta de unul singur (din ce stiu eu daca iei masina in rate....esti pe barba ta cu casco-ul...) sunt:
- prima de asigurare mai mica
- prima de asigurare care nu se modifica de la an la an indiferent daca ai avut incidente... dar asta e cu schepsis....
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Faza misto e ca daca iti fura masina sau o dai dauna totala ar trebui sa ti-o despagubeasca la valoarea initiala, chiar si in ultimul an...

Sau cred ca mai e o virgula pe undeva :(
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

NU! Din pacate scade valoarea asigurata cu fiecare an care trece... :|
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

eu va spun unde sa nu faceti leasing: VB & Eurial !!!
ambii sunt praf:
- la VB Leasing nu raspunde nimeni niciodata la telefon, orice ai avea tre sa te duci la ei, alta sansa de comunicare n-ai.
- la Eurial Leasing n-au nici o ordine in acte si mai ales in plati.... si una doua iti trimit somatii.... nejustificate evident.
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Legislatie si altele”