Azi pe mess bag de seama ca are o poza cu ea intr-un Citroen vechi.
O intreb de cand pasiunea ei pentru Citroen (ca inainte avea o poza cu ea langa un C2) si aflu ca au fost invitati de Citroen Romania la Paris, probabil la Javel, pentru un articol.
Mi-a dat linkul articolului...
http://www.maxim.ro/circusmaximus/3383/ ... pului.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mai jos, Simona in TractionAvant Cabrio.In 1925, cand baietii de la Uzinele Citroen prezentau Citroen B2 10 HP, nici macar bunica mea nu se nascuse. Cine ar fi crezut ca eu, o tipa banala, de-o varsta cu formatia Timpuri Noi, o sa prind in ziua in care o sa merg la un test drive cu aceasta masina?
Saptamana trecuta, intr-o zi caniculara, in care visam la mare, plaja si bere, am primit o invitatie mai putin obisnuita de la Citroen Romania: un test drive la Paris, in ograda uzinelor Citroen, cu cinci modele de masini mitice. Era vorba despre un 2CV AZ din 1961, DS 21 Pallas din 1969, Traction 11B Cabriolet din 1939 , un B2 HP din 1925 si un SM Carburateur din 1970.
Cea mai spectaculoasa dintre ele, lesne de inteles, a fost 10 HP-ul, desi am preferat sa o admir de la distanta. Pedala de acceleratie era inversata cu cea de viteza, ceea ce mie mi s-a parut mare grozavie si m-a infricosat pentru ca, se stie, cu reflexele femeilor nu te pui. Drept urmare, am facut o pasiune aproape nebuna pentru, previzbil, 2 CV. Pe aceasta cale tin sa precizez ca, daca vreodata nimeresti intr-unul, ar fi bine ca langa tine sa fie o persoana care are o greutate egala cu a ta. Altfel, la viraje este posibil sa traiesti niste senzatii destul de tari. Si mi-e teama ca vor fi ultimele. Fireste, asta numai daca bagi ceva sala inainte de test drive si reusesti sa misti volanul.
Mai multe detalii despre acest test drive in numarul de septembrie al revistei MAXIM. Pana atunci, eu plec la sala, sa ma antrenez, ca nu stiu ce test drive mai pica. Pup, pa!
Ma oftic ca n-am mers si eu