de aproape o luna sunt fericitul proprietar al unui c4 coupe 1.6hdi 92cp varianta enterprise, știți voi din acela alb alb alb, proaspăt adus din Franța de catre niste baieti mai intreprinzatori. masinutza este din martie 2005 si a venit cu 92000 km la bord. nu ma pot plange merge ok, motorul pare inca destul de in forma, nu face galagie si sincer nu vibreaza asa cum ma asteptam. cat despre greierasi nu prea i-am auzit probabil sunt inca prea incantat de noua achizitie.
la inceput am fost oarecum dezamagit de culoare, albul mi s-a parut destul de banal insa in timp am descoperit ca se potriveste chiar perfect cu designul masinii, atrage privirile destul de rapid si ofera o gramada de posibilitati de customizare.
ceea ce m-a impresionat de cand am cumparat masina a fost consumul situat undeva intre 4-5 la suta la drum lung si 6 prin oras. daca mi-ar fi spus altcineva probabil as fi crezut ca minte. ce-i drept conduc si destul de cuminte pt ca este prima mea masina, inainte am condus un var mai indepartat al citroenului...un oltcit
mi-am propus sa mai umblu la aspectul si performantele masinii si cu siguranta voi face cate ceva mai ales cu ajutorul membrilor acestui forum de la care deja am invatat o gramada de lucruri interesante. fiti sigur ca va voi anunta pe masura ce apar schimbarile. pana una alta saptamana viitoare mergem la doctor sa schimbam discurile si placutele de frana ca cele cu care a venit sunt destul de uzate si nu ma simt in regula cu asta. daca mai ramane ceva poate pun si folie pe geamuri....poate...
ok acum va las ca mai mult ca sigur v-ati plictisit deja de palavrageala mea si va atasez si o poza cu "suza". stiu stiu stiu e ciudat numele dar a trebuit sa o las si pe prietena mea sa contribuie cu ceva pentru masinutza
numai bine