Coupeul lui Dumi

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
dumit81
Numar Inmatriculare: GJ_21_DUM

Coupeul lui Dumi

Mesaj de dumit81 »

salut tuturor!
de aproape o luna sunt fericitul proprietar al unui c4 coupe 1.6hdi 92cp varianta enterprise, știți voi din acela alb alb alb, proaspăt adus din Franța de catre niste baieti mai intreprinzatori. masinutza este din martie 2005 si a venit cu 92000 km la bord. nu ma pot plange merge ok, motorul pare inca destul de in forma, nu face galagie si sincer nu vibreaza asa cum ma asteptam. cat despre greierasi nu prea i-am auzit probabil sunt inca prea incantat de noua achizitie.
la inceput am fost oarecum dezamagit de culoare, albul mi s-a parut destul de banal insa in timp am descoperit ca se potriveste chiar perfect cu designul masinii, atrage privirile destul de rapid si ofera o gramada de posibilitati de customizare.
ceea ce m-a impresionat de cand am cumparat masina a fost consumul situat undeva intre 4-5 la suta la drum lung si 6 prin oras. daca mi-ar fi spus altcineva probabil as fi crezut ca minte. ce-i drept conduc si destul de cuminte pt ca este prima mea masina, inainte am condus un var mai indepartat al citroenului...un oltcit :). in timp dupa rezolvarea problemelor de prima necesitate i-am promis si un chip tuning pentru ca poate cu siguranta mai mult decat acum.
mi-am propus sa mai umblu la aspectul si performantele masinii si cu siguranta voi face cate ceva mai ales cu ajutorul membrilor acestui forum de la care deja am invatat o gramada de lucruri interesante. fiti sigur ca va voi anunta pe masura ce apar schimbarile. pana una alta saptamana viitoare mergem la doctor sa schimbam discurile si placutele de frana ca cele cu care a venit sunt destul de uzate si nu ma simt in regula cu asta. daca mai ramane ceva poate pun si folie pe geamuri....poate...
ok acum va las ca mai mult ca sigur v-ati plictisit deja de palavrageala mea si va atasez si o poza cu "suza". stiu stiu stiu e ciudat numele dar a trebuit sa o las si pe prietena mea sa contribuie cu ceva pentru masinutza :D .
numai bine
dumit81

Re: Coupeul lui Dumi

Mesaj de dumit81 »

Imagine Imagine

scuze uitasem de foto. acestea sunt dovada vie a cum a fost masina si nu va mai fi in viitorul apropiat. sa speram ca se va schimba numai si numai in bine.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

felicitari ca ti`ai facut curaj sa postezi ::P de unde esti?
dumit81

Mesaj de dumit81 »

apropo ma poate indruma cineva spre un atelier bun unde se monteaza folii auto in brasov si eventual se fac colantari?! am cautat pe net dar nu prea am avut succes, cel mai apropiat atelier gasit este in bucuresti. mersi anticipat!
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Bine ai venit Dumit81 :D
Din pacate in Brasov nu e comunitate C4 prea activa de la care sa luam informatiile care te intereseaza. Dar avand in vedere ca pana in Bucuresti nu e drumul asa de lung, ai putea veni sa-ti rezolvi dorintele :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
stefanitza
Numar Inmatriculare: B 08 LFK

Mesaj de stefanitza »

Felicitari, sa te bucuri cat mai mult de ea.
C4 Coupe 1.6i THP VTR Pack, Black
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

bine ai venit printre noi si parerea mea e sa-i faci o remapare... adica sa nu faci chip tuning
avem niste baieti (usedrul doc) care lucreaza bine si o sa ai o marire semnificativa a puterii si un cuplu mai bun la turatii minime
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Felicitari pt "suza". Niste folii sunt absolut necesare, mai ales la culoare, designul asta. Iar pe caldurile astea e mult mai placut in interior cu folii decat fara si chiar iti ofera si intimitate :mrgreen:
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
bytzak
KamiKaze
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
Numar Inmatriculare: B-101-DXE

Mesaj de bytzak »

bine ai venit si felicitari. :applause
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
ardei
Numar Inmatriculare: B 84 BSR

Mesaj de ardei »

Sa o stapanesti sanatos....si fara probleme! WELCOME! :lol: Eu m-am indragostit de alb....arata foarte bine pe masina culoarea asta, mai ales cu niste jenti albe OZ WRC!
:lol:
Citroen C4 1.6 16v 110cp - Pipercross Cold Air Intake; Borla exhaust cat-back by PILOT!; Vitaminizata by Dimsport
dumit81

Mesaj de dumit81 »

uau chiar nu ma asteptam la asa intampinare, mersi fain de urari! dar acum am nevoie de ajutor. am gasit o firma care se ocupa cu aplicare de folii auto dar ei imi spun ca pe parbriz nu pun folie chiar si cu transparenta totala (doar pentru protectie termica si UV) din motive ca acesta este prea expus la factori externi si nu pot garanta lucrarea. ati mai auzit de ateliere care sa se dea inapoi de la asa ceva?!
si a doua problema, de obicei pretul discurilor pe spate la c4 este mai mare decat cele pe fata?! ca este aproape dublu si m-a cam facut sa dau inapoi de la ce imi propusesem (bosch service mi-a oferit discuri spate ATE la 260 ron bucata). si daca da de ce?!
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Pe parbriz nu se pune folie. Pe geamurile fata legea da voie la folii cu transparenta mare, aproape ca nici nu se vede ca ai folii pe ele, ceea ce mie nu-mi place deloc. Ori pun pe toate si de aceeasi nuanta ,ori deloc. Iar daca pui pe toate vei avea probleme cand vei ajunge la ITP, asta daca nu sti tu cum sa rezolvi acolo :mrgreen:
Despre discuri nu stiu ce sa zic, nu-mi explic cum costa mai mult cele spate, cand ele sunt mai mici :roll:
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

vezi ca sunt cei de pe forum, zoneprotect care pun folie si pe parbriz, dar sunt in Bucuresti
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Intr-adeavar sint mai scumpe discurile pe spate si se apropie de pretul dublu fata de cele pe fata. De ce ... nu mi-am batut capul. Poate ca sint pline, poate ca trebuie facute la o precizie mai mare avind in vedere ca in ele vine bagat rulmentul si senzorul abs spate. Nu stiu exact sa iti raspund de ce ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
dumit81

Mesaj de dumit81 »

pentru toti cei interesati sa faca ceva schimbari la interiorul masinutzei lor respectiv sa imbrace elementele interioare in imitatie de carbon pun aici cateva linkuri destul de utile
http://www.youtube.com/watch?v=kX-yLDq1 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0U6HblNF ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=1s2XIoZxChM" onclick="window.open(this.href);return false;
cu siguranta veti gasi si multe altele. eu voi incerca in viitorul apropiat :D

p.s. multumim lui @aiurica, el ne-a aratat ce se poate face cu putin curaj si indemanare
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”