Salut ! My C4

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Re: Salut ! My C4

Mesaj de Deese »

Nu exista polisheri batrani in meserie la noi, exista oameni care pun pasta pe flex si cam atat.
Polishul inseamna mult mai mult de atat, crede-ma, urmaresc forumuri din domeniu de afara unde au scule de mii de euro si toti aia spun ca spalatoriile cu perii nu sunt chiar recomandate.
Cel mai recomandat e sa folosesti sampoane si ceruri naturale, nu spuma activa care in timp ataca cauciucul plasticul si lacul, dar sampoanele astea costa zeci de euro recipientul.
Spalatoriile cu perii folosesc si ele spuma activa, la inceput, cand iti da jegul jos de pe masina.

Este imposibil sa nu ai zgarieturi de la perii, uita-te atent seara cand masina e curata intr-un bec de neon de la benzinarie sau intr-un bec de la iluminatul public stradal si o sa vezi zgarieturi fine in panza de paianjen.

Bottom line: Sfatul meu e sa rezolvi cu spalatoria, ei ar trebui sa iti plateasca reparatiile. Ti-am zis, daca vrei sa vezi ce putere are un floc din ala al periei ud n-ai decat sa pui mana si iti garantez ca o sa te loveasca putintel :)
Nu zic ca plasticul ala o fi super rezistent, dar eu sunt convins ca spalatoria cu perii de de vina in cazult tau.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
krichard

Mesaj de krichard »

sa ma duc pana in austria sa ma inteleg cu ei ? :lol: toata treaba s-a int in austria ! parerile sunt impartite,fiecare crede ce vrea ! eu sustin in continuare ca este mai bine sa speli masina la perii (in cazul in care nu ai eleron din plastic si nu este foarte foarte murdara masina). daca vrei sa ne contrazicem pe subiectul asta,arata-mi site-uri in care se spune ca nu sunt bune spalatoriile de genul asta,dar sa nu spuna gica de la colt,ci persoane care se pricep !
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Ford New Mondeo 2.5 220 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Desse are dreptate :wink: orice atingere a masinii cu peria inseamna zgarierea vopselei, lucru care este usor de verificat.
Spalatoriile cu perii sunt utilzate in occident pentru ca de regula , acestea apartin benzinariilor si pt ca nu exista firme care au ca obiect de activitate, spalatul masinilor(nu se autorizeaza asa ceva decat f greu). Mai sunt si alte motive, cum ar fi lipsa de personaal dispus sa faca astfel de munca,apa e f scumpa in occident,terenurile sunt scumpe in apropierea drumurilor principale,.....etc.
Toate aceste ar duce ca spalarea manuala a unei masini sa ajunga la preturi f mari iar afacerea ar fi nerentabila :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”