Polishul inseamna mult mai mult de atat, crede-ma, urmaresc forumuri din domeniu de afara unde au scule de mii de euro si toti aia spun ca spalatoriile cu perii nu sunt chiar recomandate.
Cel mai recomandat e sa folosesti sampoane si ceruri naturale, nu spuma activa care in timp ataca cauciucul plasticul si lacul, dar sampoanele astea costa zeci de euro recipientul.
Spalatoriile cu perii folosesc si ele spuma activa, la inceput, cand iti da jegul jos de pe masina.
Este imposibil sa nu ai zgarieturi de la perii, uita-te atent seara cand masina e curata intr-un bec de neon de la benzinarie sau intr-un bec de la iluminatul public stradal si o sa vezi zgarieturi fine in panza de paianjen.
Bottom line: Sfatul meu e sa rezolvi cu spalatoria, ei ar trebui sa iti plateasca reparatiile. Ti-am zis, daca vrei sa vezi ce putere are un floc din ala al periei ud n-ai decat sa pui mana si iti garantez ca o sa te loveasca putintel
Nu zic ca plasticul ala o fi super rezistent, dar eu sunt convins ca spalatoria cu perii de de vina in cazult tau.