Praguri la usi
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
Praguri la usi
Pragurile din plastic atat de la sofer cat si pasageri s-au zgariat si arata urat de tot.Daca le sterg cu apa pe moment zici ca s-a luat dupa ce se usuca se vad iar urat.
Exista vreo solutie ceva ca sa le fac sa arate iarasi bine sau se pot lua altele cumva de la ATS ?
Exista vreo solutie ceva ca sa le fac sa arate iarasi bine sau se pot lua altele cumva de la ATS ?
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
B-333-VTS
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
- silvius
nu se pot face pe casco, evident. Acu hai sa duc la casco si presurile pe care le iau ca uite, s-au cam dus si nu e normal 
Casco le face daca de ex. cineva ti le-a spart
Depinde mult si de asigurator, mie de ex. mi-a trecut si capacele de plastic. Daca din nu'sh ce motive cineva mi le fura sau imi cad (nu mai sunt prinse cu ariciul ala ca aratau nasol), cei de la casco suporta capac nou.
Pe casco nu merita insa chestiile minore pentru ca te incarca aiurea, si se scade si din valoarea totala a politei sau platesti tu nu'sh cat si polita revine la valoarea initiala.
Eu unul nu merg pentru un polish amarat sau pentru o prostie.. bine, ii asteapta cheltuieli ca mi-a fost distrus plafonul si cate ceva pe la barele laterale ale plafonului de grindina, dar asta e cu totul altceva. In contract scrie clar: ... fenomene meteo...: grindina ... indiferent de tara in care s-a intamplat evenimentul.
Casco le face daca de ex. cineva ti le-a spart
Depinde mult si de asigurator, mie de ex. mi-a trecut si capacele de plastic. Daca din nu'sh ce motive cineva mi le fura sau imi cad (nu mai sunt prinse cu ariciul ala ca aratau nasol), cei de la casco suporta capac nou.
Pe casco nu merita insa chestiile minore pentru ca te incarca aiurea, si se scade si din valoarea totala a politei sau platesti tu nu'sh cat si polita revine la valoarea initiala.
Eu unul nu merg pentru un polish amarat sau pentru o prostie.. bine, ii asteapta cheltuieli ca mi-a fost distrus plafonul si cate ceva pe la barele laterale ale plafonului de grindina, dar asta e cu totul altceva. In contract scrie clar: ... fenomene meteo...: grindina ... indiferent de tara in care s-a intamplat evenimentul.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- muntos
- Deese
- Omul cu plasticele
- muntos
- vladut_v
Textura asta zgronturoasa de pe praguri e foarte greu de intretinut.
E poate singurul loc din masina unde siliconul are un efect excelent. Suprafata trebuie curatata de moloz cu o carpa uda. Apoi se poate detalia si mai mult cu servetele umede. La final spray silicon, strat subtire si uniform, fara stergere ulterioara. E cam tot ce se poate face.
E poate singurul loc din masina unde siliconul are un efect excelent. Suprafata trebuie curatata de moloz cu o carpa uda. Apoi se poate detalia si mai mult cu servetele umede. La final spray silicon, strat subtire si uniform, fara stergere ulterioara. E cam tot ce se poate face.
C4 1.6i 16V Berlina
- silvius
- Deese
- Omul cu plasticele
Mi-am zgariat si eu pragul spate pasager dreapta in parcarea acoperita din Mall Vitan,la iesirea din etaj (in rampa aia dintre etaje) Cine a fost pe acolo stie ca e ingusta.
Bine ca nu am atins usa.
Se poate face pe CASCO ? Mai am si plasticul de la stop putin ciobit, deci nu ma duc doar pentru prag.
Bine ca nu am atins usa.
Se poate face pe CASCO ? Mai am si plasticul de la stop putin ciobit, deci nu ma duc doar pentru prag.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv