service bun in Timisoara pentru problema scurgeri

Probleme de orice natura, intalnite la C4
Scrie răspuns
alex d
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 benzina

service bun in Timisoara pentru problema scurgeri

Mesaj de alex d »

Salut,
daca ma poate ajuta cineva cu o informatie: un sevice bun in Timisoara pentru un C4 2007 cu urmatoarea problema: are umezeala sub presurile din fata; am citit mai multe postari legat de posibile surse, nu cred sa fie antigelul, nivelul nu scade luni la rand. As fi mers la reprezentanta, dar am avut una din cele mai neprofesioniste experiente (top 2) la service-ul Autoglobus, cand am schimbat distributia si chiar mai nu prezinta incredere. Am mai fost la un service autorizat bine recomandat, dar baietii au fost foarte sinceri si au spus ca nu au mai lucrat pe un C4 si ca vor sa desfaca tot bordul sa vada ce gasesc :( .
Daca aveti recomandari, astept un raspuns. Caut calitate la lucrare, nu ieftin.
Multumesc.
Dudau1991
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16v

Re: service bun in Timisoara pentru problema scurgeri

Mesaj de Dudau1991 »

Dacă dai drumul la AC și o lași 5 minute într-un loc observi sub ea un mic lac de la furtunul de scurgere al umezelii? Așa am pățit eu și cauza era acel furtunaș înfundat, ce se află sub mașină. Mult succes
coldwish
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i, 16V

Mesaj de coldwish »

nasol. dacă intr-un oras ca Timișoara nu găsești un service/mecanic bun, ce sa mai zicem noi ăștia din orașe mai mici unde nu avem nici macar reprezentanta. Eu recomand sa te duci la reprezentanta și sa vb cu ei sa listeze la imprimanta modul in care se demonteaza/montează lucrurile de la bord. Dacă nu e batut in cap mecanicul, nu prea are ce sa greșească.
Oricum, aiurea situatia. Mă lovesc și eu de ea tot timpul cu mecanici care nu stiu unde sa se uite la o masina de 10 ani vechime. :(

Sent from my SM-C5000 using Tapatalk
alex d

Mesaj de alex d »

Dudau1991 scrie:Dacă dai drumul la AC și o lași 5 minute într-un loc observi sub ea un mic lac de la furtunul de scurgere al umezelii? Așa am pățit eu și cauza era acel furtunaș înfundat, ce se află sub mașină. Mult succes
Salut, mulțumesc de sugestie: am încercat și nu se formează nimic sub mașină. Să înțeleg că e înfundat furtunașul?
alex d

Mesaj de alex d »

coldwish scrie:nasol. dacă intr-un oras ca Timișoara nu găsești un service/mecanic bun, ce sa mai zicem noi ăștia din orașe mai mici unde nu avem nici macar reprezentanta. Eu recomand sa te duci la reprezentanta și sa vb cu ei sa listeze la imprimanta modul in care se demonteaza/montează lucrurile de la bord. Dacă nu e batut in cap mecanicul, nu prea are ce sa greșească.
Oricum, aiurea situatia. Mă lovesc și eu de ea tot timpul cu mecanici care nu stiu unde sa se uite la o masina de 10 ani vechime. :(

Sent from my SM-C5000 using Tapatalk
Salut, am găsit mecanici cât de cât ok, dar nu pentru mașina aceasta (Citroen C4). Aici e problema: am apelat la reprezentanța Citroen în Timișoara de 2 ori și au fost foarte neprofesioniști (și pe bani mulți). Am să încerc și varianta propusă să merg doar pentru documentația tehnică. Mulțumesc.
Dudau1991

Mesaj de Dudau1991 »

Clar asta e problema, care poate fie rezolvată în 10 minute la orice service cu elevator. Doar bagă ceva acolo să desfunde și gata problema. Aceeași problemă am avut-o și eu.
Dudau1991

Mesaj de Dudau1991 »

Ai rezolvat ceva? Spune le și colegilor dacă ai rezolvat și care a fost cauza.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
alex d

Mesaj de alex d »

Salut,
am fost ieri pentru schimbul de ulei și i-am rugat să curețe și evacuarea la AC. Se pare ca a funcționat, am testat cu balta sub mașină si de data aceasta s-a format după câteva minute. Mai aștept să văd peste câteva zile în interior dacă dispare umezeala definitiv.
Mulțumesc pentru răspunsuri.
Dudau1991

Mesaj de Dudau1991 »

Cu plăcere, dar dacă ți-ai remediat o problemă prin concursul colegilor corect ar fi sa revii cu un răspuns și pentru noi.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
alex d

Mesaj de alex d »

Salut,
multumesc de sfat, dar oricum raspundeam pe site daca am rezolvat sau nu, chiar doar ce am fost la service si am incercat.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme C4”