Vibrație motor

Probleme de orice natura, intalnite la C4
Scrie răspuns
Dudau1991
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16v

Vibrație motor

Mesaj de Dudau1991 »

De ceva timp am o problemă atunci când plec de pe loc până ca motorul să se încălzească. Problema sta în felul următor la plecarea de pe loc turațiile motorului scad și vibrează foarte tare, treaba asta se întâmplă în primii 50 de metrii fie treapta 1-a, fie treapta a 2 a. Țin să precizez ca se întâmplă inclusiv când afară este cald. Deci turațiile scad foarte mult și vibrează, iar motorul nu are putere. Dacă motorul este cald această problemă nu se manifesta la plecarea de pe loc. Vă mulțumesc!

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Dudau1991

Re: Vibrație motor

Mesaj de Dudau1991 »

P.S. Bujiile sunt schimbate, bateria la fel plus că am făcut un test lexia, iar injectoarele nu au probleme.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

Cum ti-au verificat tie cu "Lexia" injectoarele la 1.4 16v? Intreb pentru un prieten :ok
La motorul tau cu calculator Magneti Marelli, trebuie sa faci un update de soft, si mai apoi, daca problema nu dispare (fiind in principiu o problema de soft), sa faci o diagnoza cum trebuie fix dimineata, fix inainte de prima cheie, si sa se citeasca niste parametri nu sa "citesti" niste coduri de eroare, cel mai probabil inexistente apoi sa cauti pe google. Spor(t) la treaba!

PS: nu raspunde la prima intrebare ca stiu deja raspunsul: nu se pot verifica cu "lexia" injectoarele la motorizarea ta.
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
Dudau1991

Mesaj de Dudau1991 »

Mda...sunt un profan...ce pot să zic? Atunci aș apela și eu la serviciile tale pentru un update.
Ieri am curățat și clapeta de accelerație, dar același sentiment de întârziere la apăsarea pedalei, oricum sunt conștient că nu este vreun boldi, dar a avut momente când era mai sprintenă. :hi
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme C4”