Monitor in masina???

Sisteme audio,DVD, Navigatie, etc..
Adrian
Membru 'tunat'

Monitor in masina???

Mesaj de Adrian »

Deci mi-am luat de afara un DVD pentru masina.. Merge, e super ok, nu stiam eu sa ii fac legaturile initial.

Ideea e ca trebuie sa ii pun un ecran mai mare, si avand in vedere ca un monitor de PC a ajuns sa coste mai putin decat un set ecrane pentru tetiere, ma gandeam ca se poate pune in masina un monitor de 17 inch!

Ce imi trebuie sa montez asa ceva ? Adica trebuie un adaptor ceva, de la 220 la 12V? Parca vazusem asa ceva, dar nu stiu cat de bune ar fi...

Si vreau sa montez ecranul in spate, si sa pot sa il pliez pe tavan, sa nu se vada. Gasesc eu cum sa il prind, sa ii fac un mecanism ceva, ca in Pimp My Ride!

Ce trebuie sa aibe monitorul? Intrari video RCA? Ce adaptoare imi trebuie? DVD-ul meu are tot felul de fire,iesiri.. Pot sa imi pun si camere pe bara, sa ma ajute la parcari :roll:

Daca stie cineva, va rog sa imi spuneti!

PS: Deja ne-am uitat (eu si cu vecinul care imi lucreaza masina de obicei) si se poate face un flip-down pe portiunea aceea de pe plafon mai groasa, adica se pot da 2 gauri fara sa iasa pe partea cealalta, ca sa pot monta monitorul :)

HELP!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

chestia aia de la 12v la 220v e ok, eu am pus pentru ca sunt nevoit sa am in masina tot felul de consumatoare :) in special lapul care atunci cand ai activate toate pe el consuma si bateria nu prea imi foloseste.
Eh, monitorul trebe sa aibe intrare video si atat (aia banala rca cum ii spui tu)
Un monitor din ala costa putintel mai mult, insa atentie : nu e chiara asa de usor (ma refer la greutate).
Sincer si eu ma gandesc la o solutie pentru ca monitor in tetiera e putin mai imposibil in scurt timp la mine si va trebui sa montez cumva toate jucariile, special for fi-mea pe care urmeaza sa o iau la drumuri ceva mai lungi
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Orice scula electronica (deci nu ma refer aici la motoare de fai-uri, bormasini si altele asemenea, desi unele s-ar incadra) are inauntru un transformator de la 220V la altceva, 3 (3.3-3.5), 5, 12 sau 24V sau combinatii intre astea.
Deci mergi pina la alimentara si cumpara 3 beri ca dupa aia un gigel electronist in anul 2 gasesti tu sa-ti faca adptarea. Pentru pasionati adaptarea asta e floare la ureche.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
silvius

Mesaj de silvius »

hai mai ca traf de la 12 la 220 am luat de la omv cu 70 de lei sau asa ceva :)
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Deci se poate... E super ok atunci..

O sa ii fac un sistem de prindere cu suruburi pe plafon.. Nu stiu cum e la berlina, dar la coupe, undeva prin dreptul scaunelor spate, exista o ranforsare de otel (cred ca in caz de accident), care ar permite montarea unor suruburi.

Nu cred ca e o problema cu greutatea! Tine sigur.. Ramane sa mai dau eu niste telefoane si sa vad cum fac sa imi montez jucaria 8)
silvius

Mesaj de silvius »

pune si tu poze after :)
bezz

Mesaj de bezz »

west coast customs ... ferea! :lol:
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

M-am sucit.. Nu mai imi pun monitor de 17...

Am gasit ieftin pe 19'.. Si cand o sa merg cu masina il pun sa mearga in spatele meu, sa se uite la TV aia din contrasens! :lol:
silvius

Mesaj de silvius »

omule, vezi ca au bagat tv lcd in promotie pe la carefour cu de 1 metru treizeci :lol: :lol: :lol:
De ce nu pui un monitor micutz de 14-15 maxim ca iti ajunge
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Consta 500 de lei unu pe 19, fara prea mari pretentii.. Eu vreau sa se vada MARE! Atat!

Nu mai scriu pe topicul asta, pana nu pun poze! :roll:
silvius

Mesaj de silvius »

unde in puii mei 500 de ron unul de 19? e mic rau pretul, da si tu niste info ceva
Shadow
AfterDark Racing Club

Re: Monitor in masina???

Mesaj de Shadow »

Adrian scrie:Deci mi-am luat de afara un DVD pentru masina.. Merge, e super ok, nu stiam eu sa ii fac legaturile initial.
Uite cine vrea sa-si puna DVD in masina!!! :lol: :lol: :lol:
Ce mishto faceai de mine la ultima intalnire!!! :wink:
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Una e sa dai o mie de euro pe un Alpine si alta e sa dai 169euro pe un no name, de la mama lor, din DE!
http://www.clatronic.de/product_info.ph ... Radio.html
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

alpineul ala fara suparare e de 1000 de ori mai destept decat minunatul clatronic....
ceea ce vrei tu sa faci este al dracu de greu, conversia RCA VGA nu e asa simplu de facut. Daca monitorul pe care il cumperi nu are intrare video analogica te-ai ars. singura varianta ar fi un tv tuner extern care sa stie de iesire vga si intrare RCA care numai ieftin nu ar fi (unu de calitate).
ca metoda de fixare stiuta de la unii-altii care mai monteaza asa ceva iti pot sugera sa iei o placa de MDF si sa o lipesti cu epoxi de plafon pe toata suprafata si de ea sa te apuci sa fixezi monitorul.
P.S
ai mare grija ce faci cu monstrul de 19'' in masina ca in caz de accident sa nu ai probleme serioase aka sa te loveasca in cap si sa (fara suparare) crapi. au mai fost cazuri.
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
bezz

Mesaj de bezz »

clatronic :pottytrain3: mare companie mare!!! extra TUV bla bla bla

ia cauta tu pe tot site-ul ala "de la mama lui din DE" un manual de utilizare la oricare din produsele lor ... si uita-te ce scrie pe pagina lor de support ... :twisted:

nu stiam ca vapoarele au mai nou adrese, citeste conditions of use ca sa te dumiresti si apoi citeste despre stafful companiei in imprint.

in final, felicitari pentru alegere.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
Scrie răspuns

Înapoi la “Audio&Navi”