Va salut. Am o problema intreg blocul de butoane dreapta jos( menu/mode/ok...) Nu functioneaza deloc nici un buton din acel bloc. Nu imi functioneaza nici Cruise controlul dar asta nu as putea garanta ca din cauza butoanelor sau contactelor frana/ambreaj.
Intrebarea mea.. ati mai intalnit problema asta? Se merita reparat sau inlocuit cu unul din dezmembrari? Exista mai multe modele sau posibilitatea de incompatibilitate? Eu am cd-player normal cu magazie de CD fara telefon si fara navi.
Inlocuirea intregului ansamblu de pe volan impune anumite adaptari cu lexia?
Butoane volan nefunctionale.
-
Noobz
- Marca si model masina: Citroen c4 2.0HDI VTS
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: Butoane volan nefunctionale.
Poti desface butoanele sa vezi daca la nivel de contactor functioneaza sau e o problema interna, daca nici de acolo nu functioneaza, atunci trebuie schimbat tot ansamblul de comenzi volan. Nu se configureaza cu lexia. E plug and play.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Noobz
- Marca si model masina: Citroen c4 2.0HDI VTS
Re: Butoane volan nefunctionale.
acuma chiar toate sa se fii stricat fix de pe blocul ala mie tare greu sa cred. Poate... e vreunu blocat pe onn si nu mai merg restul. O sa caut in dezmembrari si le schimb. Nu mi se merita sa desfac de 2 ori daca il gasesc la bani ok.