Stie cineva cum se poate calibra cutia de viteze EGS de pe un C4 Picasso?
Cu Lexia am gasit, ar din pacate Lexia pe care o am eu pe calc nu are meniul care sa permita calibrarea, asa ca ma intereseaza daca se poate face cu Diagbox si daca da unde se gaseste in meniu calibrarea.
Multumesc
Calibrare cutie de viteze EGS
-
laurg73
- Marca si model masina: Citroen C4 Picasso 1,6 ehdi
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: Calibrare cutie de viteze EGS
N am auzit de denumirea asta, presupun ca e binecunoscuta pilotata. Userul Norishor le mananca pe paine, asa ca apeleaza cu incredere la el.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
laurg73
Ai dreptate, este vorba de cutia pilotata.
Stiu ca Norishor le cunoaste, tot el a facut update-ul la cutia mea, cu diagbox, dar nu mai stiu cum arata meniul unde se regaseste calibrarea.
I-am trimis un pm, o sa astept ca sa imi raspunda.
Stiu ca Norishor le cunoaste, tot el a facut update-ul la cutia mea, cu diagbox, dar nu mai stiu cum arata meniul unde se regaseste calibrarea.
I-am trimis un pm, o sa astept ca sa imi raspunda.
-
laurg73
Pana la urma am reusit ca sa fac calibrarea cu Lexia.
-
Ioan
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 Hdi, 80 kw
- Numar Inmatriculare: HSP
Salutare,
eu sunt la a 2a schimbare de computer cutie de viteze pilotata. Prima data in iulie 2016 ars... A 2-a oara acum 3 saptamani ars.
Am avut noroc si cei de la Citroen Radacini m-au ajutat rapid (piesele au venit din Fr si a lurat cam 3saptamani). Bref, au schimbat computerul si cablajul acestuia. Au recalibrat cutia si adus la zi softul cutiei de viteze. Ca si preturi - manopera demontat/montat computerul si cabajul partea de soft m-au dus la un pret de 290 lei tva inclus. La asta se adauga si 24 de luni de garantie. Care sincer mi-ar fi prins bine acum si as fi evitat o cheltuiala de aproape 750e.
Sper sa ajute si pe altii...cu toate ca nu doresc nimanui sa pateasca asa ceva vreodata cu atat mai putin de 2 ori.
eu sunt la a 2a schimbare de computer cutie de viteze pilotata. Prima data in iulie 2016 ars... A 2-a oara acum 3 saptamani ars.
Am avut noroc si cei de la Citroen Radacini m-au ajutat rapid (piesele au venit din Fr si a lurat cam 3saptamani). Bref, au schimbat computerul si cablajul acestuia. Au recalibrat cutia si adus la zi softul cutiei de viteze. Ca si preturi - manopera demontat/montat computerul si cabajul partea de soft m-au dus la un pret de 290 lei tva inclus. La asta se adauga si 24 de luni de garantie. Care sincer mi-ar fi prins bine acum si as fi evitat o cheltuiala de aproape 750e.
Sper sa ajute si pe altii...cu toate ca nu doresc nimanui sa pateasca asa ceva vreodata cu atat mai putin de 2 ori.