Placute si discuri fata mai vechi de 3 ani

Probleme de orice natura, intalnite la C4
Scrie răspuns
danmanea
Numar Inmatriculare: B-37-JXR

Placute si discuri fata mai vechi de 3 ani

Mesaj de danmanea »

Salut,

A venit vremea sa schimb placutele si discurile pe fata.
Exista piese de la PSA mai vechi insa de 3 ani pt care pretul este cam la jumate si pe care service-ul le aduce:

Imagine

Acum, e ok oare sa fac acest schimb? Presupun ca nu sunt probleme daca piesele alea au mai mult de 3 ani pe stoc . Sau sunt?

Thx all,
Dan.
C4 2011 Albastru Bourrasque (cind e curat), 1.6i 120cp
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: Placute si discuri fata mai vechi de 3 ani

Mesaj de mituc »

Treaba sta cam asa cu frinele: bati in ele pina iese fum si se duc dreaq', dar daca-s mai vechi de 3-4 ani le poti schimba chiar daca mai au 80% din material.
Daca e vorba de placute noi mai vechi de 3 ani atunci alea nu au nici o treaba, nu-s din material perisabil precum pneurile, si chiar si pneurile sint ca noi dupa 4-5 ani de stat in depozite in conditii corespunzatoare de umiditate si temperatura.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mecaboy
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 i

Mesaj de mecaboy »

In principiu trebuie sa te asiguri doar sa nu fie oxidate, in rest nu ar trebui sa fie probleme.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Pai daca-s oxidate... cind ai pus prima frina si iese fum din ele se cam duce oxidul, zic eu.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme C4”