In vara trecuta am achizitionat "la mana a doua" un citroen c4 coupe 1.6 HDi de 110cp, an 2007. Pretul nu a fost nici mic, nici mare (am gasit acum pe net ceva mai ieftin decat cu cat am luat-o eu) dar nu este o problema atata timp cat motorul a fost laudat de fiecare cunoscator si mecanic care a vazut-o.
De schimbat la ea am schimbat doar placutele si discurile pe fata si capetele de bara in 6 luni de zile, urmand ca acum sa mai schimb discuri si placute spate + amortizoare spate. Astea fiind investitii tehnice necesare. Masina cand am cumparat-o arata asa:

Saptamana trecuta am colantat masina negru mat, doresc sa o pastrez in continuare si sa am grija de ea, ador interiorul, foarte spatios, te simti excelent. Iar in urmatoarele luni mai doresc sa o "dichisesc" putin cu niste jante noi, un final toba sport si o tapitarie scaune + bancheta piele asortandu-se cu exteriorul. Momentan masina arata asa fara alte imbunatatiri:

Stiu, multa lume imi zice ca de ce sa bag bani in ea, sa arate mai nu stiu cum...ESTE PUR SI SIMPLU PLACEREA MEA sa o fac sa arate exact cum imi doresc de la masina mea.
Am o singura "problema" cu ea, poate aici ma puteti lamurii voi, pentru ca am intrebat toate persoanele pe care le cunosc cu C4 sau cu Citroen...masina mea imi consuma 9-10 l/100km, ceea ce este ENORM pentru un motor de 1.6. Merg absolut normal cu ea, nu trag de ea, nu o subturez, nu o turez peste limita, am schimbat si filtrele.
Si poate mai primesc de la voi unele idei cu ce pot ajuta masina in "ale design-ului"