Ca sa incerc sa nu ma lungesc prea mult, masina este un Exclusive Facelift 2.0 Hdi 140 cai, Euro 5, CV manuala 6 trepte, caruia nu ii lipsesc decat alarma de fabrica, lane departure warning si trapa, pt asta din urma chiar am suferit putin, insa a compensat pachetul Individual Criollo
-Foarte confortabila.
-Scaunele si reglajele full electric cu memorii si masaj ( acesta din urma dovedindu-se a fi chiar util la drum lung).
-Fără doar si poate, vizual, interiorul din piele, rămâne de văzut pe partea de întreținere...
-Designul exterior, clar altceva decât orice as fi putut lua second hand in acest buget.
-Sonorizare- fără sa fie sistem hi-fi, se aude foarte mișto
-Zgomotul redus al ușilor la închidere, nu exista comparație intre C5 si C4, la care știm cu toții ca se auzeau execrabil la închidere.
-Geamurile cu confort acustic, care chiar fac diferența in momentul când le închizi.
-Nu neapărat ca nu-mi place, însă atât de elogiatul Hydractive 3+, nu mi se pare atât de wow, tot ce face este sa amortizeze altfel gropile mici si denivelarile de nivel mediu, in rest, kind of the same shit cu o suspensie normala. Nu vad rostul butoanelor de modificare a nivelului, atat timp cat nu ma pot folosi de setarea respectiva decat pana intr-un anumit prag de viteza... Diferenta intre H3+ si o suspensie normala, o resimti doar dupa ce conduci din nou o masina normala.
-Manerele interioare ale usilor scartaiau ingrozitor ( problema rezolvata de Bricolexu' ), fara sa exagerez, si consider penibil pt o masina care noua, a costat aprox 38.000 euro.
-Mici greieri, rar ce-i drept, daca e sa ii caut si vreau sa fiu carcotas...
-Lipsa feelingului de masina nemteasca, legata. Oricat s-au straduit, probabil, frantuzii, nu le-a iesit.
-Probabil ar fi trebuit sa scriu prima oara asta: Lipsa suportilor de bauturi, exista un asemenea suport, atentie, in cotiera, imposibil de folosit, extrem de prost gandit, mai bine nu il mai faceau.