Lex's C5 Exclusive

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Lex's C5 Exclusive

Mesaj de simply the lex »

Ei bine, dragii mosului... De aproximativ o luna, am achizitionat un C5 Exclusive berlina din 2012(facelift), 165.000km reali, 109.000 pe bord, import Franta. Am ajuns la C5, dupa ce am testat alte optiuni de masini care s-ar fi incadrat in bugetul meu de 10 mii euro, respectiv Audi A6 ( foarte zdravana masina, fabricatie mai veche, destul de putin dotata, kilometri " Dumnezeu cu mila" ), BMW Seria 3 E90 ( se cam incadra in aceleasi motive ca si audi, motive care m-au facut sa nu imi iau, plus interiorul care efectiv ma intristeaza ), am luat in calcul si Passat, pt care nu mai intru in detalii, o masina cu adevarat comuna si trista, Mazda 6, superba exterior, insa la interior nu m-a agatat prea tare. Probabil daca m-as fi incadrat la un Passat CC dotat si curatel, as fi renuntat la C5, insa pt acest lucru, trebuia sa plusez serios. In fine...

Ca sa incerc sa nu ma lungesc prea mult, masina este un Exclusive Facelift 2.0 Hdi 140 cai, Euro 5, CV manuala 6 trepte, caruia nu ii lipsesc decat alarma de fabrica, lane departure warning si trapa, pt asta din urma chiar am suferit putin, insa a compensat pachetul Individual Criollo :D , asta însemnând piele pe bord( implicit scaune integral), consola centrala, pe fetele usilor si alcantara pe pavilion+stalpi.

:D Ce-mi place:

-Foarte confortabila.
-Scaunele si reglajele full electric cu memorii si masaj ( acesta din urma dovedindu-se a fi chiar util la drum lung).
-Fără doar si poate, vizual, interiorul din piele, rămâne de văzut pe partea de întreținere...
-Designul exterior, clar altceva decât orice as fi putut lua second hand in acest buget.
-Sonorizare- fără sa fie sistem hi-fi, se aude foarte mișto
-Zgomotul redus al ușilor la închidere, nu exista comparație intre C5 si C4, la care știm cu toții ca se auzeau execrabil la închidere.
-Geamurile cu confort acustic, care chiar fac diferența in momentul când le închizi.

:cry: Ce nu-mi place:

-Nu neapărat ca nu-mi place, însă atât de elogiatul Hydractive 3+, nu mi se pare atât de wow, tot ce face este sa amortizeze altfel gropile mici si denivelarile de nivel mediu, in rest, kind of the same shit cu o suspensie normala. Nu vad rostul butoanelor de modificare a nivelului, atat timp cat nu ma pot folosi de setarea respectiva decat pana intr-un anumit prag de viteza... Diferenta intre H3+ si o suspensie normala, o resimti doar dupa ce conduci din nou o masina normala.
-Manerele interioare ale usilor scartaiau ingrozitor ( problema rezolvata de Bricolexu' ), fara sa exagerez, si consider penibil pt o masina care noua, a costat aprox 38.000 euro.
-Mici greieri, rar ce-i drept, daca e sa ii caut si vreau sa fiu carcotas...
-Lipsa feelingului de masina nemteasca, legata. Oricat s-au straduit, probabil, frantuzii, nu le-a iesit.
-Probabil ar fi trebuit sa scriu prima oara asta: Lipsa suportilor de bauturi, exista un asemenea suport, atentie, in cotiera, imposibil de folosit, extrem de prost gandit, mai bine nu il mai faceau.

:arrow: Overall : Nu regret achizitia facuta, este o masina ok, un motor vioi, foarte tacut, care cel mai probabil va primi remap, desi vioi, simt ca vreau sa traga altfel, totusi vb de o masina care are 1620kg. O masina cu linii foarte misto, cu un interior care arata exceptional.

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine

Imagine

Imagine
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Re: Lex's C5 Exclusive

Mesaj de stevey »

Pai ce masina "legata" vrei sa ai la 165.000km..? :) Ce e peste 100.000 deja nu mai ai feeling de noua, trust me se aplica la toate tipurile indiferent de marca. Se mai aduga si cine a condus-o si pe unde. Apropo mi-a placut remarca de 165.000km reali, 109.000 pe bord :)))

Intre suspensia hydractiva si cea normala e huge difference, mai ales pe curbe si la mers pe teren denivelat continuu. Nu ai sa simti diferenta la viteze mari pe sosea pentru ca ea se intareste in functie de viteza si actioneaza oarecum ca una normala.

Sa o stapanesti sanatos! :)
simply the lex
aLEX YO!...

Ca sa nu fiu inteles gresit, masina nu bate, zdrangane sau ceva, cei care ati mers cu masini nemtesti, cred ca stiti feelingul acela, si personal am condus destul de multe nemtesti, rulate mult peste kilometrajul C5-ului meu, si senzatia era alta. Nu mi se pare un rulaj foarte mare la C5, iar senzatia de masina impecabila inca persista, mai vedem insa, dupa cateva luni de mers in Romania noastra scumpa :lol:

Da, buna remarca cu privire la suspensie, intr-adevar, am resimtit si eu aceste aspecte, cu toate astea, tot nu mi se pare wow, si daca as fi avut posibilitatea sa iau o masina întocmai ca cea pe care am cumparat-o, dar fara H3+, este foarte posibil sa o fi luat, fara remuscari.

Multam de urare :hi
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Albastru
Marca si model masina: Citroen C4 II Exclusive 2.0 HDI
Numar Inmatriculare: B 909 LOL

Mesaj de Albastru »

Foarte tare masina.
Multi km fara probleme :)
simply the lex
aLEX YO!...

Multumesc, asemenea :hi
hosminus
Marca si model masina: Citroen C4 II 1.6VTI
Citroen C5 Aircross

Mesaj de hosminus »

Sa o stăpânești cu plăcere.
f1gio
Numar Inmatriculare: E8344FWZ

Mesaj de f1gio »

Felicitari ptr achizitie...sa te poarte unde iti doresti.

Sent from my iPad 3 with iOS 9.0.2 using Tapatalk
costin07
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDI, 92cp

Mesaj de costin07 »

Superb, bravo! Multi km fara probleme.
simply the lex
aLEX YO!...

Merci baieti :hi
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

Hai sa iti spun si aici: sa te bucuri de ea baiete!!!

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Mesaj de wonka jr. »

e masina perfecta la pretul si dotarile pe care le are. sa o stapanesti sanatos :drive :ya :hi
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
Ando
Numar Inmatriculare: VS 04 DVL

Mesaj de Ando »

Felicitari! Si eu am facut pasul la un Tourer acum cateva luni. Nu cred ca o sa regreti alegerea.
simply the lex
aLEX YO!...

Salut, stiu, mi-a zis Gabi :) Sa o stapanesti sanatos :)
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

Lex nu ne tradeaza, se reinventeaza. :D
Hai sa stapanesti sanatos balena! :drive
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
simply the lex
aLEX YO!...

Te pup fratic' :*
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”