jante aliaj
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
chirila ionut
- Numar Inmatriculare: ph 04 sai
jante aliaj
Bunna ziua. Vreau sa imi cumpar jante aliaj la noul c4 pe care il am fabr. 2014, ce imi recomandati ? O zi buna.
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
Re: jante aliaj
viewtopic.php?f=95&t=8951" onclick="window.open(this.href);return false;
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
sau astea viewtopic.php?f=95&t=9014" onclick="window.open(this.href);return false; la buget.
Ambii vanzatori sunt de incredere!
Ambii vanzatori sunt de incredere!
- hosminus
- Marca si model masina: Citroen C4 II 1.6VTI
Citroen C5 Aircross - Localitate: Galati
set 4 Jante boston pe 16 cod citroen 5407 14
Dimensiuni : 7 J 16 CH4-29.
Pneu montabil : 205/55 R16.
Culoare: GRI HEPHAIS STRALUCITOR + Prelucrare a jentii (margini foarte fine si cizelate)
- la orice reprezentanta costa 2000 ron
mai sunt si prezoanele, capacele centrale cu logo citroen cred ca te vor mai costa circa 600, dar aceste jante sunt facute pentru masina ta, eu le-am achizitionat tot de la reprezentanta.
Dimensiuni : 7 J 16 CH4-29.
Pneu montabil : 205/55 R16.
Culoare: GRI HEPHAIS STRALUCITOR + Prelucrare a jentii (margini foarte fine si cizelate)
- la orice reprezentanta costa 2000 ron
mai sunt si prezoanele, capacele centrale cu logo citroen cred ca te vor mai costa circa 600, dar aceste jante sunt facute pentru masina ta, eu le-am achizitionat tot de la reprezentanta.