Masina in cauza a fost recarosata , pe caroserie este pansonata seria la RAR , masina are itp valabil , asigurare momentan (am folosit-o saptamana trecuta zilnic fara probleme) .
Masina a fost stata 6 ani pana sa o iau eu din brasov , am refacut franele fata , discuri ,placute si kituri de reparatie etrieri fata , sferele noi , o revizie . Interiorul este momentan scos (am cautat urme de rugina si nu am gasit,asta este si atu-ul ei) , am strans toate piesele necesare ca masina sa poata fi inmatriculata ca vehicul istoric (sa nu se mai plateasca impozit) .
Practic masina necesita atentie la vopsea , interiorul trebuie refacut (eu am vorbit si ar fi undeva la 450 de euro cu tot cu intarit si buretele din scaune) . Motorul ar avea 146 000 km reali . In scurt timp o sa ii schimb si distributia sa fie schimbata si ea . Mai sunt mici reparatii de facut , insa acestea le vom discuta la fata locului , avand in vedere ca pot oferi service pentru masina .

Avand in vedere ca masina functioneaza , cine vrea sa o vada pana expira asigurarea , pot veni la plimbare Bucuresti si imprejurimi sa fie vazuta , atata timp cat se plateste motorina si rovinieta .
Pretul 1900 de euro usor negociabil