Airbag Faulty

Probleme de orice natura, intalnite la C4
Scrie răspuns
Amberdark
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
Numar Inmatriculare: BH08HFW

Airbag Faulty

Mesaj de Amberdark »

cand e cald imi tot apare si dispare o eroare de Airbag / Seatbelt Fault, am incercat de vreo 3 ori sa merg la reprezentanta Citroen si alte service-uri sa rezolv problema dar de fiecare data nu a vrut sa apara.. si de 2 ori a inceput sa apara la nici 50m dupa plecarea din service.. de parca imi face in ciuda.

Am pus si eu astazi mana pe o jucarie de diagnosticare si am mers toata ziua cu laptopul langa mine ca sa o prind.. si in sfarsit am prins-o: si anume ERR 690 Left Fault on the LH lateral and LH curtain airbags.

Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna care e exact solutia pentru problema asta? Mentionez ca pe timp de iarna / cand e rece afara nu apare deloc.
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Re: Airbag Faulty

Mesaj de simply the lex »

E circuit deschis, adica un contact imperfect, in cele mai multe cazuri e la mufa de sub scaun. Desfa-o, cureti cu un spray contacte si o mufezi la loc. Ar trebui sa dispara eroarea.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Amberdark

Mesaj de Amberdark »

multumesc frumos, voi incerca maine dimineata
Amberdark

Mesaj de Amberdark »

din pacate nu a avut nici un efect, eroarea inca apare si dispare aleator cand e cald
b-10-ake

Mesaj de b-10-ake »

Eu am rupt izolajul ala negru de peste cabluri in ideea de a inlocui cu alte cabluri si dupa ce am rupt izolajul am dat de 4 cabluri colorate diferit, insa mai nou nu mai face decat rar cand o duc la spalat si imi modifica pozitia la scaun dar le misc un pic si dispare eroarea.Prima data a facut acum vreo 8 ani :P.Deci poti trai linistit dar cauta o pozitie a cablurilor de sub scaun in asa fel incat sa nu mai se aprinda eroarea si prinde cablurile cu ceva cleme de sezutul scaunului si scapi de problema.
Ex C4 coupe 2.0 HDI Vtr Pack 273.273 km
Opel Astra J Notchback 1.6 115

http://www.youtube.com/watch?v=C3CGmguw_MU - top speed la mine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme C4”