Sper ca postez unde trebuie.
Ma gandesc sa-mi achizitionez un C4, din 10.2006, 1.6 HDI, 140k KM rulati, si ma costa 3750E Masina nu a mai fost condusa de ceva timp, avea panza de paianjen pe langa bord, deci il cred pe om.
Eu sunt in Germania cu munca de curand, si aici ai nevoie de masina ca sa te poti deplasa mai usor si mai cu portofelul subtire
Masina e de la persoana fizica, e primul prorietar, arata ok, merge bine, se intande la sosea, insa nu ma asteptam sa fie automata (n-am dat atentie amanuntului asta din anunt.). Aici am dubii si poate ma sfatuiti.
1. Am condus DSG-uri, stiu ca Citroen are alt sistem de manual+hidraulic, insa e normal sa se simta schimbarea treptei de viteza 2-3 destul de puternic? Adica nu e deranjant daca o conduci lejer, am observat ca daca ridicam piciorul de pe acc. la momentul cat mai oportun schimbarii, merge lin, dar daca nu, se simte (mda fac comparatie cu DSG.).
2. Intrebarea a 2-a, cat de fiabila este ? sau mai bine zis la ce sa ma astept pe viitor tinand cont de varsta ? sa caut o manuala ?
3. Ce probleme majore ar putea fi la Clima? AC-ul nu funstiona(nu baga rece), si proprietarul a zis ca nu mai are freon, dar o sa-l completeze pana ma duc sa o iau.
4. Va atasez o poza, (scuze dar nu am gasit info despre ce e acolo). avea furtunasul iesie afara din gurica ( mda

Ce parere aveti ?
Multumesc