izolatie sau ceva!

Dani

izolatie sau ceva!

Mesaj de Dani »

ma nene vreau sa fac ceva la usile astea sa nu se mai auda in unltimu hal cand se inchid... nici pe tractor nu troncane in halu asta... pe cuvant stiu ca sunt mari si astea... dar ma gandeam ca as putea sa le pun ceva pe interior vreo izolatie ceva... habar n-am nu ma pricep... de asta postez aci poate e cineva care are vreo solutie!!! am inteles ca exista o folie parca dynamat pe site pe be-loud dar e exagerat de scumpa!
I owe my success to having listened respectfully to the very best advice, and then going away and doing the exact opposite.

C4 Coupe
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Pai la domeniul insonorizare ai 2 variante bune: Road Kill sau Dynamat.
Dar orium o sa-ti ingreuneze usa si mai rau si zdangatinul pe care il auzi se datoreaza in principal de la geamul ala imens.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
bezz

Mesaj de bezz »

daca vrei sa-ti insonorizezi usa din alte cauze decat sistemul audio, poti cauta si variantele mai ieftine de materiale insonorizante, de exemplu gama STP are niste produse fara folie metalica, doar stratul bituminos si panza, care sunt mai ieftine decat dynamat sau stinger.
folia de aluminiu insa are si ea un mic rol in reflexia caldurii si cica ar fi buna iarna :)
cea mai ieftina solutie este aluband-ul, cu conditia sa te asiguri ca aplici bine materialul si se lipeste cum trebuie, am vazut cazuri de masini cu alubandul lipit prost si se mirau de ce le apare smoala pe geamuri.
cel mai bine vorbesti cu cineva de la un atelier de car audio, daca esti interesat de un contact da-mi un mp.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Eu pe Solenza imi pusesem folia aia care se pune cand iti pui parchet.. Cauciucul ala subtire! Si mai poti pune pe cuiul usii niste banda adeziva, se mai elimina din zgomot!
Functiona la Solenza, nu vad de ce nu si la C4! :roll:
Dani

Mesaj de Dani »

poi... va mai intreb ceva... daca imi pun dynamat... care e exagerat de scump(that muther fucker), se mai aude oare troncanitul ala cand inchid usa?... ca imi sta pe cap!... oare in vitan gasesc vreo rezolvare?... sau sa merg in alta parte... am timp vreo 3 sapt cat o sa am masina in service sa ma interesez cum trebuie de asa ceva..
I owe my success to having listened respectfully to the very best advice, and then going away and doing the exact opposite.

C4 Coupe
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Tot o sa-ti troncane, dar mai putin, dar geamul tot o sa troncane pe acolo.

bezz

Mesaj de bezz »

eu dupa 4 mm de smoala pe fata exterioara a usii si 4 mm pe cea interioara am un zgomot infundat cand trantesc usa, pana sa am insonorizarea ma certam mereu cu prietena ca tranteste usa, dupa nu a mai fost nici o discutie, si datorita faptului ca acum s-a invatat s-o lase sa se inchida singura :lol: a devenit foarte grea.

cum am zis sunt materiale sensibil mai ieftine decat dynamat-ul {STP}, iar greierii de la plasticele usii puteti sa incercati sa-i anihilati cu un spray de insonorizant lichid, gen caliber sau stinger, trebuie doar sa dati jos fata usii.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
Dani

Mesaj de Dani »

poi eu caut ceva sa scoata un sunet infundat cand se inchide usa... si sa fie usor... ma gandeam la o spuma dar chiar nu ma pricep.. asa ca daca si-a facut cineva treaba asta sau stie despre ce vb, il astept cu o indrumare sau ceva!

C4 Coupe
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

am observat ca montantii de la c4 au un cauciuc peste, la clio de exemplu era full metal in jurul geamurilor
http://www.kobe.ro/uploaded_images/veronica-713583.jpg
oare are vreo importanta ?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Dani

Mesaj de Dani »

da am vazut si eu asta.. am citit pe dacia forum sau asa parca despre geamurile de clio, nevermind... nuj cat de mult ajuta cauciucul din jurul geamului cu troncanitul usilor, posibil; sa aiba si rolul lui, dar ucm noi avem asa ceva pe masini, cred ca solutia ar fii un strat de dynamat sau o lofie cu aluminiu (doar sa nu fie grea)... si.... http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii ... last_A10k/ asa ceva peste folia de dynamat!... ca sa fie usa plina sa nu se mai auda troncanit cand o inchizi...

C4 Coupe
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

banuiesc ca chestiile astea din usi mai reduc si din zgomotul care vine din afara,nu ?

Dar cum se monteaza?
Se da jos usa?
Pierzi garantia?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Dani

Mesaj de Dani »

se da jos plasticul de pe usa... pe interior... dar restu nu ma intreba nu-s mecanic sunt medic(in devenire)... vreau sa-mi fac rost de materiale... dar nuj de unde... astia de pe be loud au magazin pe undeva?... sau trebeuoie neaparat sa comand? stie cineva? anybody?...

C4 Coupe
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Eu am luat de la be-loud si sunt K.
Nu cred ca au magazin dar ti le livreaza acasa ceea ce e mult mai accesibil.

bezz

Mesaj de bezz »

daca ai rabdare ia-ti materiale STP de pe be-loud, asta in cazul in care te pricepi sa le instalezi, sa dai jos fata de usa etc... daca nu, atelier specializat, sunt o gramada, tottal motto, wizards, turcul agreat de citroen etc etc etc
eu iti recomand sa vorbesti cu alex mg zr 160 pe 4tuning, e si dealer stp si are si atelier de instalare... l-a ajutat pe ace cu o chestie si a fost de treaba omul.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
Dani

Mesaj de Dani »

thnx for the tip bezz :thumbright: e cunoscut atelierul lui?.. cum lucreaza ai idee?

C4 Coupe
Scrie răspuns

Înapoi la “Tips&Tricks”