In luna august 2013 am devenit proprietarul unei bijuterii, masinuta din semnatura
Matizul inca il mai am, are 120.000 de km functioneaza excelent si e masina sotiei
Asa ca dupa doua masini noi, in 2013 am zis sa incerc din nou una sh, asta dupa ce familia s-a marit cu al doilea copil si deja bagajele nu mai incapeau in portbagajul, destul de mare totusi, al Ceed-ului. Am cercetat putin piata si am ales doua modele care corespundeau cerintelor - masina mare de familie: S-MAX de la Ford si C4 GP de la Citroen. Dupa cum deja stiti am ales C4 si nu-mi pare deloc rau dupa aproape un an si jumatate si 35.000 de km (consum mediu 6,4l). Cu tot cu taxa m-a ajus 8000 de euro. Este un model Exclusive caruia ii lipseste doar incalzirea in scaune. Are navigatie, suspensie pneumatica pe spate, acoperis panoramic, 1,6 hdi, cutie manuala pilotata... cum am mai spus deja, o bijuterie.
A fost adusa din Belgia pe platforma, avea pe bord doar 124.00 de km insa eram sigur ca avea mai mult. Cu Lexia am gasit 10 resetari de revizie deci intre 150.000 si 200.000 de km, rezonabil pentru o masina din 2008 (avea 5 ani).
Acum, ceva poze: