Baieti, am montat aseara un chit de xenon after market si nu sunt prea multumit cum le am montat, si ma gandeam sa dau jos farurile sa le Montez mai bine.......ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat o poza o descriere cum sa le dau jos si mai ales daca se merita sa le dau jos????
Ideea este ca unu din becurii imi atinge in locasul ala in care intra becul in far ala din metal din interior farului si ma gandesc sa nu se intample ceva ....si ma gandeam ca daca as da farurile jos as putea sa le Montez mai usor si cum trebuie
Faruri citroen
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
Crysty francezu
- Marca si model masina: Citroen C4 1.4i 16V
- Numar Inmatriculare: B240FUG
-
Crysty francezu
- Marca si model masina: Citroen C4 1.4i 16V
- Numar Inmatriculare: B240FUG
Re: Faruri citroen
Si tot aseara am observant ca imi lipsesc capacele alea de cauciuc care acopera gaura de la faza scurta......stie cineva cum se numesc .....sau ce cod au sa le command la citroen......sau ma gandeam ca nu le pot comanda separate.....
- paulpaw
- Marca si model masina: Mitsubishi Pajero 3.2DiD
- Numar Inmatriculare: PAW
daca nu ai faruri cu lupa, mai bine nu. pune un bec halogen de calitate cu lumina alba de la osram sau phillips. e pe principiul ma doare-n cot de voi, eu sa vad bine, da si masina sa arate bine

Ex. Balaenoptera musculus - C5, 1.8i, 16v, 117cp
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
Din cate stiam nu ai voie sa iti montezi xenoane daca nu ai faruri cu lupa. Cred ca si la itp pot face probleme. Sunt faruri cu lupa aftermarket si cred ca sunt in regula.
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
1. in documentatia service.citroen nu am gasit separat capacul
2. nu recomand xenon fara far cu lupa si fara sa stii sa ascunzi balastul deoarece politistii s-au axat pe genul acesta de modificare si iti ridica talonul pe loc.
si eu am 2 kituri xenon acasa in cutie puse inapoi din cauza politiei.
am luat pentru a mea philips blue vision ultra faza lunga si scurta si sunt multumit de ele.
succes.
2. nu recomand xenon fara far cu lupa si fara sa stii sa ascunzi balastul deoarece politistii s-au axat pe genul acesta de modificare si iti ridica talonul pe loc.
si eu am 2 kituri xenon acasa in cutie puse inapoi din cauza politiei.
am luat pentru a mea philips blue vision ultra faza lunga si scurta si sunt multumit de ele.
succes.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Recomand Osram, au aceeasi intensitate de lumina ca Philips doar ca au durata de viata mult mai mare!