Varianta scurtă: proaspăt posesor de C4 Picasso 1.6 110HP e-HDI
Varianta mai lungă: urmăream de ceva timp C4 Picasso, a venit momentul achiziționării unei mașini mai noi (dețineam un i30 din 2008 și un Smart 42 din 2006), urmează să devenim 4 (doi adulți, un cățel și un bebeluș), astfel că alegerea unei mașini mai mari a fost simplă. Între Peugeot 3008, Ford C-Max și Citroen C4 Picasso s-a dus lupta. Peugeot a căzut la testul ISOFIX. Ford, al cărui fan declarat sunt (participant activ pe forumul de profil), la testul cutiei de viteze automate (fiind în 4 trepte). Picasso mi-a plăcut cum arată, ce oferă, că e mare, îndeajuns de puternic pentru ce vreau eu, prețul bun. Așa că de vineri începând... l-am luat. Ce e deosebit la el? Are volanul pe partea dreaptă (locuiesc în Anglia). De ce m-am înscris pe ClubC4 România? M-am gândit că îmi va fi mai ușor să înțeleg mașina și prefer (momentan) să discut despre ea în limba maternă. Cum ziceam, Aug 2012, 1.6 e-HDI (îmi place cum se oprește motorul la viteze mai mici de 4 mph), 15.000 mile, e VTR+, culoarea s-a nimerit să fie chiar cea pe care o căutam (îmi plăceau culorile la C3 Picasso, sunt mai... haioase, părerea mea, decât la C4). Momentan e mașina perfectă. Am luat-o la o tură pe autostrăzi, se comportă excelent.
Cam atât momentan. Prin Martie cred că ajung cu ea prin țară, mi-ar plăcea să vin la o întâlnire să schimbăm păreri. Atașez câteva poze mai jos.
Dacă aveți întrebări vă rog să nu vă sfiiți
Mulțumesc.
Adi