C4 COUPE
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
danthepappy
- Marca si model masina: citroen c4 , 1,6 cupe
-
George
Re: C4 COUPE
Am un C4 coupe si cel mai probabil lasa-ma sa ghicesc, ai nevoie de parola de la tutoriale nu? Altfel nu vad rostul unui astfel de topic sec 
@Admin..ar trebui poate schimbata totusi regula aia..
@Admin..ar trebui poate schimbata totusi regula aia..
-
chelner
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDI,110 Cp
- Numar Inmatriculare: B 51 CDJ
Salut.
Poate omu'vrea sa vanda masina,sau vrea sa o prezinte,sau vrea sa intrebe ceva,sau......imediat tu,ghicitorule...tutoriale
Poate omu'vrea sa vanda masina,sau vrea sa o prezinte,sau vrea sa intrebe ceva,sau......imediat tu,ghicitorule...tutoriale
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Sa te poarte in siguranta!
Clar colegul si-a prezentat masina, nu mai sariti toti asa pe el, nu oricine stie sa foloseasca un forum 100%
Clar colegul si-a prezentat masina, nu mai sariti toti asa pe el, nu oricine stie sa foloseasca un forum 100%
- wolf
- Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF
Asa...hai ca ai inceput bine.Si?!?
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
M au amuzat posturile de mai sus , in conditiile in care initiatorul topicului, mi a trimis un mesaj privat prin care mi se cerea parola de la tutoriale ...
Regulamentul e regulament deci o va primi.
@George nimic nu iti scapa cu nasul ala de vulpe batrana
)
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Regulamentul e regulament deci o va primi.
@George nimic nu iti scapa cu nasul ala de vulpe batrana
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
Eu personal nu as fi dat-o ca-s mai al dracu` din fire
.Mi se pare o postare facuta fix aiurea din partea lui, mai ales ca e o poza pusa de pe autovit. Daca a reusit sa scrie "Am un citroen", cred ca poate scrie mult mai multe cuvinte, si e clar ca stie sa foloseasca forumul. Cred cu tarie in continuare ca acea arie ar trebui accesata numai de cei intr-adevar pasionati sau cei care pot aduce un aport comunitatii. Altfel, la fel de bine putem scoate parola, daca orice postare de genul "am un citroen" e considerata prezentarea masinii. 
In fine, daca macar are un citroen, sa-l stapaneasca sanatos si sa se bucure de el.
In fine, daca macar are un citroen, sa-l stapaneasca sanatos si sa se bucure de el.
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Eh, eu gandesc mai pozitiv si chiar credeam ca omu' vrea sa fie in viitor membru activ al forumului, totusi ..."o poza pusa dupa autovit." au limba romana - corect e "o poza pusa de pe autovit", daca tot stim sa folosim un forum
nu e bine sa incurajam limbaul manelistic, tiganesc...etc!
-
marius.macavei
- Numar Inmatriculare: AB84MMI
He He
Eu ce sa mai spun....... am si postari, am si prezentat masina si nici acum nu stiu parola de la tutoriale..... deci cred ca ar fi corect sa se faca o prezentare cumsecade pentru a primi acces la tutoriale
Eu ce sa mai spun....... am si postari, am si prezentat masina si nici acum nu stiu parola de la tutoriale..... deci cred ca ar fi corect sa se faca o prezentare cumsecade pentru a primi acces la tutoriale
C4 1.6 Hdi Robot Atomic
C5 III 2.0 Hdi............
C5 III 2.0 Hdi............
-
ClubC4
Pai ai cerut-o cuiva si nu ti s-a dat? 
O sa fac eu curatenie in topicul asta, ca deja multi au luat-o pe aratura!!!
O sa fac eu curatenie in topicul asta, ca deja multi au luat-o pe aratura!!!