My lady in red

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
mihaisk
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe, 1.6
Numar Inmatriculare: B144MSK

My lady in red

Mesaj de mihaisk »

Salut!

Am pentru voi o scurta povestioara despre cum am ajuns in posesia domnisoarei prezente in poza (Citronella - asa imi place sa o alint).

A fost dragoste la prima vedere? Da!

Totul a inceput intr-o seara cand navigam pe apele involburate ale auto.ro cand deodata o masina mai deosebita (din punct de vedere al design-ului) imi izbeste retina. Un Citroen C4 alb, la vreo 6000euro. Am inspectat bine pozele, pareau ok. Citesc cu atentie detaliile din descriere si imi iau inima in dinti sa ma intalnesc cu propietarul, il sun sa stabilim o intalnire.

Era joi seara pe undeva prin februarie 2011. Locatia: parcarea Billa, Drumul Taberei. Prima intalnire cu un Citroen C4 m-a lasat efectiv fara cuvinte, m-a coplesit un sentiment de genul "PE ASTA O VREAU!" (stiu ca si voi stiti senzatia). Era un Citroen C4 Coupe 1.6 16v la 90cp adus din Franta, cu un abtipild dabia scos de pe capota, zgarieturi zdravene in ambele parti din fata ale masinii, o bancheta din spate care nu prea facea parte din peisaj. La naiba, hai sa dam o tura de parcare. Prima curba mi-a zgariat timpanul deoarece masina nu era foarte bine inchegata (clar era foarte uzata) si troncanea din toate incheieturile. Evident, in anunt masina era prezentata cu 70000km "Reali!". Baietii resetasera computerul de bord iar consumul mediu arata undeva la 4,5 (yeah, right!).

Am renuntat. Eram dezamagit.

Dupa o ora, un amic de al meu a dat un telefon in Slatina, Olt la o ruda de-a lui care avea culmea un Citroen C4 Coupe de vanzare (6000eur). Am zis sa o fac pe nefacuta si ne-am urcat in masina sa mergem sa o vedem (era 22:30). Ajungem dupa vreo 2 ore in parcarea respectivului.

Acolo am vazut-o! Era ea! Ma astepta... putin cam zgribulita, inzapezita, dar stralucea in lumina noptii si a luminilor stradale.

Se facuse 1 noaptea iar ea a acceptat un late ride doar ca sa imi demonstreze ca pleaca din prima desi era un ger de crapa pamantul. A doua zi am revenit sa o iau, in sfarsit era a mea, doar a mea, si uite asa a ajuns la Bucuresti. Pot sa trec repede peste faptul ca propietarul nu a avut bunavointa sa finalizeze actele si a trebuit sa astept 2 luni dupa el (am circulat cu nr rosii, deoarece masina nu avusese nici macar prima inmatriculare.)

Ah am uitat sa precizez, masina avea 3200km la bord. A apartinut unui domn in varsta care a avariat-o pe partea soferului. Al doilea propietar a cumparat-o, a reparat-o (schimbat portiera, vopsit portiera etc.) tin sa precizez ca in prezent masina nu prezinta defecte tehnice.

Si uite asa Citroen-ul meu C4 (1,6 16v, 110cp, ROSU ROUGE) este alaturi de mine noapte si zi, parcurgand impreuna 47500 de km pana in prezent. A traversat toate zonele de relief altele mai accesibile, altele nu. 3 Revizii, un cap de bara, si un disc de frana crapat au fost singurele schimbari facute / necesare pana acum.

Sper ca nu v-am plictisit cu povestioara mea. Sa va bucurati si voi de ale voastre asa cum ma bucur eu de a mea.

Imagine
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Re: My lady in red

Mesaj de fanut »

Sa te bucuri de ea. Km fara incidente.

Tapatalk
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

Bine ai venit in club!
Felicitari pt. achizitie, sa va bucurati unul de celalalt si drumuri multe fara incidente!
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
Alecs_C4
Marca si model masina: Citroen C4
Numar Inmatriculare: B 10 UPA

Mesaj de Alecs_C4 »

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!
droop
Marca si model masina: Citroen C4 1.6hdi, 109cp
Aka Negrutza
Numar Inmatriculare: PH 14THU

Mesaj de droop »

Sa o stapanesti sanatos si multi km cu ea
AlViN
Marca si model masina: Citroen c4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: CT 18 ALV

Mesaj de AlViN »

Sa o stapanesti sanatos!
mihaisk
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe, 1.6
Numar Inmatriculare: B144MSK

Mesaj de mihaisk »

Va multumesc tuturor.

@Norishor: Mi-ai updatat soft-ul undeva prin vara anul trecut si mi-ai facut smecheria cu aux, de l-am scos prin gaura la sacosa. Ne-am chinuit cu un pix la mufa aia. Trebuie sa iti aduci aminte :))
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

Stiu, stiu! Sfantu` pix care ne-a scos din incurcatura :ok
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”