Masina mea e un Citroen C4, 1.4, 16V, an 2005 si acum aproximativ 2 luni am observat niste pete de ulei in jurul garniturii de chiulasa...nu am bagat in seama,crezand ca e normal sa fie putin uns in zona respectiva. Atunci am verificat nivelul uleiului in baie iar masurand pe joja era undeva intre minim si maxim...foarte mica pierderea.Am completat pana la nivelul corespunzator unei functionari in parametrii si nu am mai umblat.Schimbul de ulei l-am facut cu 15.000 de km in urma,sa zicem ca uleiul e la limita utilizarii,acesta fiind unul din motivele pentru care a scazut.
Acum 2 saptamani,am verificat din nou nivelul la ulei si a scazut tot intre minim si maxim. Ieri am fost la ITP si totul a fost in regula,inafara faptului ca inginerul de acolo mi-a spus ca am scurgeri in zona aceea...cam mari...dar nu cum ca ar fi cv fff grav.Nu mi-au sesizat niciun defect la final,mi-au spus doar personal.Azi dimineata am plecat cu masina iar acum la amiaz cand m-am intors m-am uitat sa vad starea scurgerilor si pare destul de aiurea...
Am cautat prin topic-uri dar nu am gasit nimic concret pentru problema mea,asa ca am facut niste poze la acele zone si as vrea pareri,sfaturi..orice sa ma ajute sa rezolv problema
Am citit doar ca poate fi de pe la distributie,simeringuri sau garnituri...
In trecut am avut un Fiat Punto si am intampinat o problema asemanatoare...atunci am schimbat garnitura de la capacul de chiulasa si totul a fost in regula.
Sa fie aceeasi problema?
Multumesc mult domnilor!!
O zi frumoasa!!!
Aici sunt pozele :

image upload no limit

hosting images

photo hosting

image hosting no sign up

upload imagem

upload an image