Salutare,
De astazi sunt posesorul unui C4 coupe, 1.6 HDI, fabricat in Nov.2008. Este dotat cu airbaguri frontale, cortina , aer conditionat manual, ESP, mp3, cauciucuri de 16" .
Este o masina care m-a atras de foarte multa vreme si care am luat-o "cu ochii inchisi " = fara prea multe teste , doar testul de drum si sunetul motorului, fum, batai suspecte la trenul de rulare,etc (adica fara diagnoza computerizata ).
La exterior nu am observat nici o linie / imbinare suspecta, iar interiorul este foarte curat si fara urme de uzura.
Astept cu nerabdare sa o descopar...
PS: imi pare rau dar nu pot sa adaug inca o poza cu "bijuteria".
Al meu C4 - Nov.2008 1.6 HDI
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
robertb
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: ales
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
Re: Al meu C4 - Nov.2008 1.6 HDI
Felicitari pentru achizitie si bine ai venit pe forum!
Asteptam cu interes si "bijuteria pe 4 roti". Sa ai parte de ea si ea de tine si sa va bucurati unul de celalalt.
Asteptam cu interes si "bijuteria pe 4 roti". Sa ai parte de ea si ea de tine si sa va bucurati unul de celalalt.
-
costin07
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDI, 92cp
S-o stapanesti sanatos, cat mai multi kilometri. Am si eu una cam la fel de vreo 1000km si tare-mi place
.
-
robertb
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: ales
Multumesc pentru urari. Dupa ce ii fac "coafura" si ajung si la un calculator la care am acces si la poze revin ...
@Norishor: aseara ai avut ocazia sa o vezi live ( era coupe-ul alb, 1.6 HDI cu semnalizarea activa la centuri ). Multumesc inca o data.
@Norishor: aseara ai avut ocazia sa o vezi live ( era coupe-ul alb, 1.6 HDI cu semnalizarea activa la centuri ). Multumesc inca o data.