C4-nostru

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
azanda
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4i 16v, 2005
Numar Inmatriculare: AG-16-NOV

C4-nostru

Mesaj de azanda »

Salut

De doua saptamani[mai exact incepand cu 2 martie] suntem proaspat proprietari[eu si prietenul meu] de un C4 sh din 2005, pe benzina 1.4, 88CP. Masina arata in bord vreo 57000km....inca nu am ajuns sa-i verificam....

Azi am fost si i-am luat anvelope de vara[am cumparat-o cu cele de iarna pe ea] si a trebuit sa-i schimbam cureaua de accesorii[azi am aflat ca asa se numeste].

Trebuie sa-i mai schimbam si distributia, insa fiind studenti ni s-au terminat banii pt moment....mai asteptam un pic pana adunam iar banuti.

Va pun si poze cu ea[scuzati calitatea lor, acum seara le-am facut cu gandul sa o prezint pe forum]
Imagine
Imagine
bestiutza gri-mov are motoras de 1.4i si 88 spiridusi mititei
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Re: C4-nostru

Mesaj de DjAndr3w »

Bine ați venit! Tu, mașina și prietenul tău! Mulți km fără probleme.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
azanda

Mesaj de azanda »

Multumim frumos.
Am facut in 2 saptamani deja vreo 600 si ceva de km....insa nu cred ca o sa ne mai plimbam asa mult in perioada ce vine ca vrem sa strangem bani sa-i schimbam distributia....chiar...cat ar costa? cu tot cu manopera?
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

C4-nostru

Mesaj de Bogdan »

Sa o stapaniti sanatosi. Luati legatura cu Norishor poate au vreo oferta la Radacini! Surprinzator sau nu, au fost momente cand pretul total pt distributie era asemanator la reprezentanta comparat cu alte serviceuri

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
atenzaC4
Numar Inmatriculare: CT

Mesaj de atenzaC4 »

Felicitari pentru achizitie!
De ce Facebook nu are si optiunea de DISLIKE?
Arian
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0hdi 163CP 2010 BOURRASQUE
Numar Inmatriculare: VS 01 NEO

Mesaj de Arian »

Felicitari pentru achizitie! Ce nu inteleg eu cu distributia... la 57000 km.. WTF?!
Ex: Citroen C4 Coupe 2006: 1.6i 16V, 109CP (VTR) Gri Iceland
New: Citroen C5 Exclusive 2010: 2.0hdi 163CP Blue BOURRASQUE
Filtru Particule Anulat + Stage 2 by Doc (OBDTUNING) la 196CP/144kW/400Nm
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

Bine ati venit! Felicitari pentru achizitie!
Va asteptam de asemenea la intalnirile de Joi - vedeti pe facebook cel mai usor.
:ya
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
azanda

Mesaj de azanda »

Arian scrie:Felicitari pentru achizitie! Ce nu inteleg eu cu distributia... la 57000 km.. WTF?!

Nu am verificat inca daca sunt km reali....am cumparat-o din trag vitan....am verificat-o mecanic....ne-au semnalat unele probleme...insa nu urgente....iar de distributie ne-au zis ca ar fi indicat, ca asa s-ar face la o masina sh. Acum nici noi nu stim exact cum sta treaba....e prima noastra masina[prietenul meu e si incepator, are permis din decembrie, eu am sa incep scoala dupa Paste...desi imi pare lata masina si imi e teama ca daca nu o sa ma descurc cu ea]....pe zi ce trece mai descoperim cate ceva la ea....
Azi i-am luat anvelope noi...si pe drum spre casa am observat/auzit ca scartaie cand franam...se aude de la rotile din fata....insa frana tine.
Ni se pare foarte joasa masina...si mereu ne e frica sa nu urcam pe vreo bordura sau sa nu fie vre-un damb mai inalt...

Ne-am gandit ca inainte sa vedem cum e cu distributia sa mergem la reprezentanta sa ne zica exact km si daca au ceva istoric despre ea.

Oricum...avem de gand ca usor-usor sa incercam sa remediem tot ce trebuie ca sa ne simtim in siguranta.
tony.iordache
,,crazy pilot ,,
Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
Numar Inmatriculare: CT-83-TIA

Mesaj de tony.iordache »

@ Arian , distributia se schimba si de imbatranire nu numai din cauzza numarului de km desi tind sa cred ca la ei sunt ambele( dupa 9 ani :roll: )

sa o stapaniti sanatosi si multi km fara probleme, referitor la frane ori sunt uzate ori asa scartaie ele de noi (verificarea daca sunt uzate ori ba, dureaza maxim 10 minute la vulcanizare) , va dati rotile jos pe fata si vizual inspectati problema :hi
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Verifica placutele daca sunt consumate, se vede cu ochiul liber, daca nu sunt consumate e posibil sa scartie ca is un pic mai dure, adica au in compozitie mai mult fier.
Distributia se schimba, la noi in Romania(Conditii grele de trafic etc), la benzinare la 7 ani sau 80.000 de km, cel putin asa mi-au zis mie la Servunion, in carte scrie cu totul altceva (150.000 km sau 10 ani), eu am schimbat distributia la masina mea la 140.000 km si masina avea 7 ani. Masina voastra are 9 ani, chiar daca nu are km, are varsta, deci e bine de schimbat distributia si kitul de accesorii, si pompa de apa. Pe mine, toate astea cu tot cu manopera, la motor 1.6 benzina, operatiune efectuata cu piese originale la reprezentanta ma costat 1200 Ron, zic eu, un pret foarte bun.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
azanda

Mesaj de azanda »

uitati ce a reiesit la testare cand am cumparat-o. Am luat-o din targ din Vitan si am verificat-o acolo, fiind duminica nu stiam unde sa mergem.
Domnii de acolo au parut destul de ok...au stat mai bine de juma de ora sa ne explice tot despre masina....dupa ce au testat-o vreo ora....
Apare cu numarul vechi in testare,intre timp i-am platit taxa [1 577 lei] si am inmatriculat-o.

Va atasez pozele cu rezultatele....daca cineva sesizeaza vreo chestie foarte grava va rugam frumos sa ne spuneti....si daca pretul de achizitie vi se pare exagerat, 3100 euro.

Imagine Imagine Imagine
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

Mai, daca distributia o faceti sa schimbati si simeringul de la distributie, dupa care la prima revizie - re-etansata baia de ulei.
Nu se observa testul noxelor (probabil nu l-au facut sau nu era inclus in pret).
Din pacate caroseria pare destul de afectata. Masina a cam fost sifonata.
Discurile sau/si placutele spate s-ar putea sa fie cam la limita, in rest dezechilibre st / dr nu par a fi. Partea buna e ca motorul pare sa fie in mintile lui insa electronica ma ingrijoreaza putin. Poate vedem mai multe cand ne vedem pentru testare. :hi
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
azanda

Mesaj de azanda »

Ni s-a zis ca ar fi fost foarte zgariata...dar ca nu ar fi fost implicata in nici un accident...ca urmare cica a fost revopsita...total..pe casco....inaintea noastra a avut-o o doamna farmacista...care apoi a dat masina la buyback la honda. noi am luat-o de la cineva delegat de honda pt vanzare.
Acesta era pretul testului...si doar atat se putea verifica acolo. Nu mai exista alta varianta de test[mai ieftin sau mai scump].
Ne-am uitat la codurile scrise pe parbriz/geamuri si sunt toate la fel..nu par schumbate...deci tindem sa credem ca nu a avut parte de incidente majore...acum...ce o fi o fi. Insa ne place foarte mult masina...pare super....e foarte silentioasa...de la motor nu auzim nimic..numai scartaitul de la frane.

Am fost apoi cu masina la RAR...pt autentificare...si ne-au scris emisiile pe cartea de identitate a masinii...insa nu au testat-o..cica doar au luat valoarea din baza de date.....

Suntem convinsi ca e un kinder cu surprize....incercam sa-i facem fata.
Legat de testare, sigur o sa ne vedem curand ca suntem curiosi sa vedem cat de mult ne poate 'surprinde'.
Florinhot
Marca si model masina: C4 1,6 HDI, 92CP
C5 2,0 HDI, 163 CP
Numar Inmatriculare: B 43 WKR

Mesaj de Florinhot »

Sa o stapaniti cu placere si bine ati venit!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Imagine

If you want to make God laugh, tell him about your plans.
azanda

Mesaj de azanda »

Yupi....am revenit cu un update. Cu ajutorul lui Norishor am schimbat distributia si am facut revizie...si placute....si parca e alta masina....acum parca ma ia prin surprindere cand franeaza....ma tot astept sa scartaie...dar e tare silentioasa. Multumim frumos Bogdan si Gelu si dl. Puia....ii recomand cu cea mai mare incredere si ne-au ajutat sa mai scapam din surprizele neplacute.

Va doresc o seara frumoasa.
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”