cam la fel cu piata, hai cateva procente peste {max 5 } dar marfa de calitate si 1.prompt si amabil; 2. fara carcoteli la nepotriviri de catalog/comenzi gresite de furnizor {testat de mine, mi-a schimbat prezoanele cu unele mai lungi free of charge ...}
Racing Nick chiar sunt K, putin peste mediu ca preturi.
Eu mi-am luat arcurile de la ei si mi le-au adus exact la termen, dar lui Bogdan i-au venit cu 2 sapt intarziere.
eu am discuri Brembo pe masina DOAR PE FATA pt spate nu fabrica !
nu sunt cu gaurele nu sunt cu nimic! sunt simple! dar de calitate
pret 330 ron adik 3 milioane 330 de mii ! de la un distribuitor cu care lucreaza service`ul meu!
Ultima oară modificat Mie Aug 01, 2007 1:19 am de către twister, modificat 1 dată în total.
Silviu, din ce stiu eu, si din cate am vazut pe site la brembo, nu exista ce vrei tu pentru c4. Mai mult decat atat, nu exista HC-uri (High Carbon cast ) pentru c4 ceea ce mi se pare si mai grav. Mai ales daca vrei sa le cuplezi cu niste placute Ferodo care (dupa cum se stie ) mananca disk-urile pe paine.
Daca gasesti ceva (si vorbesc de o oferta serioasa care sa includa disk-uri, etrieri, conducte de inalta presiune si placute) ma combin si eu.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
ar fi misto sa se mareasca si dimensiunea discului:D dar deja vorbim de modificari majore !:) daca e ceva i`m in 2!!! hehe o masina trebuie sa stie sa se si opreasca ! asa cum trebuie !
Pai astia care fac frine isi fac si ei niste calcule. Si anume de ce ar mari diametrul discului, doar ca sa se vada frumos prin janta si sa ai cu ce lua bolovani (ca daca nu ai janta destul de mare e cam nasol sa te lasi in baza cauciucului)? Sau asta ar aduce si vreun beneficiu functional, desi pentru o masina cu o greutate anume (si eventual si o plaja de puteri data) oricit ai creste diametrul discului de frina nu se mai simte nici o diferenta la disiparea caludrii rezultate din frecare si nici o frinare mai eficienta nu se asigura?
De obicei masinile care au pe fata discuri mai mari de 300 vin CEL PUTIN cu jante de 17" si fara posibilitatea de a-i pune mai mici (nu e scris in talon).
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!