Cumpar capac roata 16" pentru Citroen C4. Modelul in cauza este prezentat in linkul de mai jos. Multumesc.
http://www.pieseauto.ro/poze/capac-roat ... 1-95-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Cumpar capac roata 16"
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Cumpar capac roata 16"
Citroen C4, 1.6 vti

- GeoBun
- Numar Inmatriculare: OT 04 BUN
Re: Cumpar capac roata 16"
Salut, am eu 2... daca esti din Bucuresti putem sa ne intalnim
C4 Coupe 94cp
- Juliu
Re: Cumpar capac roata 16"
Salut Geo, da, din Bucuresti. Ti-am trimis un mesaj privat...
Citroen C4, 1.6 vti

- Juliu