Salut. De vreo 2-3 luni sunt posesorul unui C4 berlina 1.6 110. Am tot vrut sa prezint masina pe forum dar din lipsa de timp de abia acum reusesc. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Masina am luat-o de la parintii unui prieten si o cunosc decand a fost cumparata noua in 2008 de la District Brasov (dar este fabricata in 2007). Cand am cumparat masina avea 75000 km acum are 79000. Inca mai are o mica problema (asa am cumparat-o), masina a fost putin lovita, nimic grav, dar trebuie schimbata capota si imi lipseste placa de la portbagaj, pe care sper sa o achizitionez de la alexc4 dar luna asta nu am dineros. Dupa o revizie completa (ulei Castrol -asta mi-a spus proprietarul ca l-a folosit pana acum + toate filtrele Mann) am mai schimbat un capat de bara (Lemforder). Am mai schimbat plasticul de la baza parbrizului deoarece era cam spart si ornamentul de la stalpul din dreapta fata deoarece era cam deteriorat.
Pana acum sunt foarte multumit de masina

pe zi ce trece imi place din ce in ce mai tare. Ii iubesc culoarea ( cred ca este rouge lucifer) desi este plina de zgarieturi, si in Cluj mai apar zilnic altele.
Am o singura poza cu ea chiar cand am cumparat-o. Acum arata mai bine.
O zi buna.