certificat de conformitate

Probleme de orice natura, intalnite la C4
Silvan
Marca si model masina: Citroen c4,1.6i
Numar Inmatriculare: AG-74-WOW

certificat de conformitate

Mesaj de Silvan »

Salut.Am cumparat un Citroen c4 coupe 1.6i,2005,negru si am fost sa`i fac indentificarea RAR.Bineinteles ca cei de acolo au mai facut o nefacuta,si anume mi`au scos masina ca fiind EURO 3(taxa 1800 euro:O).Am fost la ei cu tot felul de acte de la reprezentanta Citroen care arata clar ca masina e EURO 4,dar nu ma baga in seama.Imi cer un certificat de conformitate care sa arate ca e euro 4.Masina cumparata de mine este din Spania,adusa de cineva in tara.As avea o rugaminte:daca e cineva care are o masina asemanatoare cu a mea si detine un certificat de conformitate si imi poate scana si mie sa le arat si lor ca sunt modele la fel ca a mea cu motor EURO 4,i`as ramane recunoscator.Multumesc!
Vasea
Marca si model masina: Renault Scenic 2, 1.6 b, 2006

Re: certificat de conformitate

Mesaj de Vasea »

O problema asemanatoare a avut un coleg din Iasi cu o Honda Civic. Am luat legatura cu importatorul si in maxim 24 de ore aveam pe email acetle din Germania/UK. Apoi, prietenul meu a fost la Vaslui si a rezolvat problema :ya
Silvan

Mesaj de Silvan »

Am lasat si eu un mail celor de la reprezentanta din Spania.Sper sa imi raspunda favorabil.Am inteles ca numai de la reprezentanta de unde s`a cumparat masina se poate scoate acest certificat.Oricum cei de la RAR sunt niste oameni de nimic.:-j
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

Salut! :D
Cu mine ai vorbit la telefon mai devreme (la Radacini).
Din pacate nu am alt raspuns pt. tine decat cel pe care ti l-au dat colegii de la Cartec. :(
Motorul tau asa cum ti-am spus, este intr-adevar Euro4 (TU5JP4). De ce RAR-ul il vede ca fiind 3 .. nu stiu. Sper sa-ti rezolvi problema. [-o<
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Salut. Acelasi motor am si eu, doar ca a mea e berlina, tot din 2005, si mie mi-a iesit euro 4, testele si RAR-ul facut in Iasi anul trecut in mai. Daca nu se rezolva poti sa le spui ca ii dai si in judecata, deoarece nu isi fac treaba calumea. Cunosc pe cineva care a procedat asa, a durat foarte mult, timp pierdut si bani dar a castigat, si-a facut testul de noxe in alta parte si a venit cu dovada in instanta ca ii iesea Euro 4, poveste lunga. Sper sa rezolvi cu bine situatia.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
alexc4
Numar Inmatriculare: B 688 SKN

Mesaj de alexc4 »

orice dealer care a comercializat in 2005 citroen poate sa te ajute cu declaratia de conformitate a masinii. Poti incerca sa scrii la trust motors sau chiar in Franta la Citroen.
Din ce oras esti?
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
roberth1
roberth-SPB
Numar Inmatriculare: VL 06 SPB

Mesaj de roberth1 »

Salut! acelasi motor il am si eu Tu5jp4 si este euro 4! nu stiu ce n-a fost in regula!!! :?: sper sa rezolvi cat mai rapid!
gri 1.6,16V benzina,110ponei
Silvan

Mesaj de Silvan »

Sunt din Mioveni(de langa Pitesti).Nici cei de la Cartec Pitesti,nici Trust Motors Bucuresti nu ma pot ajuta.Imi zic sa vorbesc in Spania(de unde e masina).Dar imi e greu sa cred ca o sa`mi trimita aia de acolo Certificat de Conformitate.Ma gandeam sa ma duc din nou la un alt RAR,in alt oras sa`i fac indentificarea.Habar n`am...Mi`am dorit asa mult modelul asta de masina si acum am probleme cu niste oameni de cacat care lucreaza la rar pitesti.
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Mergi si fa RAR-ul in alta parte, masina sigur este Euro 4.
Imagine
раскрутка сайтов
Rica
Marca si model masina: ....

Mesaj de Rica »

nu cred ca poate ca au baza de date comuna
:hi
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Si ce daca au baza de date comuna? Daca unul de la RAR de acolo e idiot trebuie sa fie toti? Un ex, la RAR in Iasi acum 2 ani am avut de facut ITP-ul la o motocicleta, nu a vrut sa ma treaca, cica, tobele sunt provenienta non-euro, ce vrajeala, cica le-am capsulat eu cu inox, si nu m-a trecut(clar astepta spaga). Mi-am bagat picioarele in RAR-ul lor, si am facut ITP-ul la Botosani, tot la RAR, a trecut motocicleta din prima, fara alte probleme, spaga sau eu mai stiu ce chestie.
Deci, recomand sa incerci si in alta parte.
Imagine
раскрутка сайтов
Vladone
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe Facelift, 1.6 HDI 90 HP (noFAP)
Numar Inmatriculare: AG 04 JAD

Mesaj de Vladone »

Incredibil ce tara de tot c....ul !!!

Mergi neaparat si fa in alta parte ! Daca sa poate sa mai faci o data in alta parte ar fi ideal !
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

:violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:
cum sa iti scoata tie motorul tu5jp4 euro 3?! n-a fost niciodata si nu va fi.

reclamatie opc s-o putea?! normal da, ca esti PF.
nu e numai abuz ci este o grava abatare profesionala si persoana respectiva trebuie data afara.

daca tot esti "luat pe la spate" iti recomand sa le dai cu aceeasi moneda in cap si sa trantesti cu ei de pamant.

eventual incearca in franta sa le trimiti un mail la citroen franta.

binenteles ca acel certificat de conformitata trebuie sa fie legalizat in romana, deci bani.

fa-ti dosarelul ca si cum ai vrea sa te duci in instanta (fara sa traduci raspunsul primit din franta) si incepi o campanie la rar la bucuresti.

eventual faci un flagrant cu camera ascunsa celui care te-a trecut euro 3 odata ce ai rasunsul. in sensul ca il tragi de limba sa iti ceara spaga care o vrea. inainte vorbesti la politie. si arunci o sesizare anonima la tembeliziunile locale (antena in speta) sa vina si ei cand il intercepteaza pe gagiul ala. asa, ca sa vada toate rar-urile din tara cum e cu spaga si ce manarii fac ei. si ce pot sa primeasca.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Ce bine le zici Tomita, dar sa se puna in practica e un pic mai greu...Ce e nasol, colegul nostru nu poate inmatricula masina din cauza unor idioti, poate nici nu mai are nr. valabile si acum nici nu se bucura de ea :cry:
Imagine
раскрутка сайтов
Silvan

Mesaj de Silvan »

Asta e problema.Nu mai am numere valabile.Si sa ma duc cu ea la alt RaR inseamna sa o duc pe platforma,alti bani.Sa ii fac alta identificare,alti bani.Am trimis un mail in Spania la reprezentanta de unde s`a cumparat masina,cu actele masinii.Poate imi dau certificatul ala.Daca nu,ma bate gandul sa o inmatriculez pe bulgaria.
Vreau sa ma duc la mare cu Citroen`ul:))
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme C4”