probleme la cutie de viteze
- nikoss_82
- Numar Inmatriculare: B 08 MKI
probleme la cutie de viteze
am sa incerc sa fiu cat mai pe scurt.....am prins o groapa in treapta a 5a....dupa care a sarit din viteza , am incercat sa o bag din nou ....intra dar nu trage, adik tureaza in gol.......dupa vreo 3 luni de mers asa cu ea fara a 5a m-am decis sa o duc la doctor si ghici care e baiul, cica e rupt axul principal din cutie ......intrebarea mea catre dumneavoastra ar fi dak cineva a mai auzit de asa ceva si ce parere aveti......sa imi cumpar piesa cu pricina care m-ar costa in jur de 1000eu sau o cutie second hand????
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: probleme la cutie de viteze
Evident ca o cutie second hand care apropos nu trebuie sa depaseasca 400 de euro,fie diesel sau benzina,cam pe aici se invarte pretul lor.
Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat
Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- bongo
- Numar Inmatriculare: B777BNG
Ti-a desfacut cutia? Ce e ala ax principat? in cutie sunt arbori nu axe si daca e rupt arborele de intrare nu mai mergea nici o viteza, dar asa ceva nu se intampla. Bagi in trapta 5 ramane cuplata insa se tureaza in gol? Ori roata fixa s-a desprins ori sincronizatorul sa stricat.
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
http://www.youtube.com/watch?v=vOo3TLgL0kM" onclick="window.open(this.href);return false;
aici e explicat foarte bine cum functioneaza cutia. Nu e de citroen (e toyota) dar cred ca majoritatea sunt in configurarea asta, cu axul pentru a 5 separat (cel de jos in film).
Ori mie imi e greu sa cred ca se poate rupe ala. Vezi ca ghidajele sincroanelor sunt prinse de ax cu surub, poate ala s-a slabit si merge timoneria (pare ca e in viteza) dar nu si sincronul ...
aici e explicat foarte bine cum functioneaza cutia. Nu e de citroen (e toyota) dar cred ca majoritatea sunt in configurarea asta, cu axul pentru a 5 separat (cel de jos in film).
Ori mie imi e greu sa cred ca se poate rupe ala. Vezi ca ghidajele sincroanelor sunt prinse de ax cu surub, poate ala s-a slabit si merge timoneria (pare ca e in viteza) dar nu si sincronul ...
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- nikoss_82
- Numar Inmatriculare: B 08 MKI
nu mia desfacut cutia sa pot vedea exact ce e acolo .....dar mia dat jos un capac unde se poate lucra pt a 5a...sunt ceva piese acolo inauntru care mi lea aratat chiar si acel capac este ros in capat cum sa rotit rulmentul pe el.......acum ce sa sp nu prea sunt in tema cu toate piesele care sunt pe treapta a 5a dar mi_a aratat cam 2 sau 3 piese si ele sunt in regula , ceva este rupt si sarit de la locul lor asa mia explicat mecanicul............deja m-am interesat acasa de cutie si ar fi vreo 400 eu iar in franta ca e mai aproape de unde stau ar fi intre 150 si 700 eubongo scrie:Ti-a desfacut cutia? Ce e ala ax principat? in cutie sunt arbori nu axe si daca e rupt arborele de intrare nu mai mergea nici o viteza, dar asa ceva nu se intampla. Bagi in trapta 5 ramane cuplata insa se tureaza in gol? Ori roata fixa s-a desprins ori sincronizatorul sa stricat.