'tomobilu' meu C4 1.6 HDi

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
ciqrian
Marca si model masina: Citroen C4 SX 1.6 HDi 16V 110CP 2007

'tomobilu' meu C4 1.6 HDi

Mesaj de ciqrian »

Iata, a venit vremea sa-mi prezint 'tomobilu'. De 2 luni de cand am luat-o de la 95000 de km am rulat 5000 de km si "am bagat" in ea 290 de litri de motorina. Mai acum 2 zile i-am facut revizia. Acum am spalat-o si am pozat-o.

Imi place ca e spatioasa, comoda, cam nasol cu vizibilitatea la portantii din fata, dar m-am obisnuit. Este moderna, plina de personalitate, de electronice; are o linie audio foarte buna. Nu e "puturoasa" adica trage si nu te lasa de caruta in depasiri. Ce nu-mi place este ca la curbe simt ca-mi fuge spatele si un alt lucru suspensiile sunt cam tari. Ar mai fi si aerul conditionat cam slab, dar aici eu sunt de vina imi place frigul, racoarea.

In rest, n-am reusit sa-mi lipesc crucile si icoanele de parbriz, n-am reusit s-o stropesc cu busuiocul si cand sa pun si eu muzica din boxe s-au interzis gratarele.

Vorba aceea a lui Nea Marin "fir-ai al dracului de masina un' ti-e botu'?"
Imagine Imagine Imagine

Imagine Imagine
sorinel0310
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
Numar Inmatriculare: B *** SXN

Re: 'tomobilu' meu C4 1.6 HDi

Mesaj de sorinel0310 »

sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente! :hi
ca tot zicea Lex: uite frate ca in 2013 lumea isi cumpara C4 I...vezi ca nu sunt singurul? :D
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Imagine

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Bine ai venit! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! :hi
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
wolf
Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF

Mesaj de wolf »

Bine ai venit printre fanatici! :D
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;

OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

ImagineImagine
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Bine ai venit. Incet incet se inmultesc berlinele gri pe forum...frumoase mai sunt :ya .
Cati mai multi km fara probleme :hi
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
ciqrian

Mesaj de ciqrian »

A.. Va multumesc. Si voua va doresc sa va bucurati de dansele cat mai multi km. Eu pot spune ca dupa ce-am condus Chevrolet, Logan, Ford, Renault, Skoda si chiar si Saab95, C4 mi se pare ca imi vine cel mai bine, ca o manusa. As putea sa o tin pana o fac de epoca.

Imi vine sa mai cumpar una tot asa, dar coupe pentru sotie, ca nu-mi place sa impart. Deja am o varsta... A propos mi-am luat azi de la emag un GPS pentru 'tomobil si acum imi dau seama ce varza sunt. Nu stiu nimic sa-l setez. Pe vremea mea nu erau d-astea.

Stau de o juma'te de zi citind forumuri si tot degeaba. Ma gandesc sa platesc un pusti sa mi-l faca sa mearga, ca mosu' nu mai poate.
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

Bine ai venit! Sa stii ca asta nu te scuza de dat cu berea-n noi, asa .. ca de "bun venit". Sa-ti stapanesti sanatos robotelul si el sa aiba grija de tine, pentru ca din prezentarea facuta, cu siguranta te merita pe deplin. Va doresc multi km fara incidente, si carburant "fara nr... fara nr... fara nr..., se stieeeeeeeee!" :ok
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

Bine ai venit! :hi Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme! :ya
mikepop
Numar Inmatriculare: OT05AMP

Mesaj de mikepop »

Felicitari pentru achizitie!! :ya

La faza cu fugitul de spate si eu o pateam, pana am schimbat bucsi punte spate. ( 500 ron originale Citroen si vreo 300 ron parca manopera). Comportamentul in curbe s-a schimbat.

Iar pentru aer conditionat recuperare + completare freon si ulei (ulei compresor aer conditionat )
Zambeste! Maine poate fi mai rau!
Dacia Duster 1.5 DCI 110 CP 4x4 2011
EX C4 1.6 HDI 90 CP 2007 Imagine
C3 1.4 HDI 70 CP 2007
EX Seat Leon 1.6 16v 105 CP 2001
ciqrian

Mesaj de ciqrian »

Mda.. De azi sunt pieton sau mai exact din 2 iunie. Ma puse dq sa merg la Sibiu si inainte este o portiune lunga de drum cu trei benzi cum vin din Cluj. Si ce sa vezi? Hop nenea politistu' ma trage la control. Viteza 160. Curat, murdar! Coane Fanica. Asa carnetul meu luat de douaj'de ani a revenit pentru prima oara la origine. Mda... si f si cu banii luati vreo 700 lei.

AM VRUT SA VAD CAT PRINDE! Si m-au prins. Iata ce-nseamna un Citroen C4!
Asterix
Marca si model masina: C4 Coupe 1.6Hdi
Numar Inmatriculare: VL xx GAC

Mesaj de Asterix »

plateste amenda macar la jumatate si 3 luni o sa conduca sotia pana vine coupe'u ala :))
Vladone
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe Facelift, 1.6 HDI 90 HP (noFAP)
Numar Inmatriculare: AG 04 JAD

Mesaj de Vladone »

Te duci saptamana viitoare sa dai testul si reduci la o luna perioada.

Stai linistit, se intampla si la case mai mari. Mai devreme sau mai tarziu, daca umbli, n-ai cum sa te feresti.
ciqrian

Mesaj de ciqrian »

M-or ajuns blestemele neveste-mii. Daca pic la testul de redobandire permis, eu vara nu conduc. Ma simt ca-n tinerete cand eram lasat pe toamna in rr cu o restanta cu care puteam sa repet si anul.

Interesant e ca pe 30 iun vreu sa plec in Grecia la mare si tare nu-mi place in dreapta atata drum.

Ce nu inteleg, pot da examen in perioada asta de gratie de 15 zile? De ce mi-a mai dat si 9 puncte daca mi s-a luat carnetul, astea nu se anuleaza?

Nu mai stiu nimic, ma plimb prin camera ca leul in cusca. Ma gandesc sa-mi cumpar un tutun la pipa demult uitata si sa ma pun cu burta pe decret asa ca Patraulea.

Ce-o fi fost in capul meu? Asta precis e inca o victorie in tabara feminina.
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

ciqrian scrie:
Interesant e ca pe 30 iun vreu sa plec in Grecia la mare si tare nu-mi place in dreapta atata drum.
pai.. in cazul in care chiar ai nevoie de carnet curand, iti recomand sa faci plangere impotriva procesului verbal de contraventie, (ai 2 saptamani sa te hotarasti) te duci frumusel la judecatorie si iti iei un certificat de grefa ca ai dosar pe rol, apoi te prezinti la politie si iti dau aia carnetul inapoi pe toata durata procesului.
daca-l castigi, nu-l mai dai inapoi, iar daca-l pierzi il dai inapoi in 15 zile (parca) :wink:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Poti da examenul de cate ori vrei, pana il iei, dar daca retin eu bine, doar de 2 ori in aceeasi saptamana, sau cel putin asa era in Iasi. Perioada se injumatateste, dar nu se scad cele 15 zile de pe dovada, in caz ca ai dovada. Cele 9 pct probabil sunt pct amenda, pct penalizare nu avea rost sa iti dea pentru ca ti-au luat permisul si da, se anuleaza. Sau daca ai nevoie neaparata de permis poti sa urmezi sfatul lui Stefan.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”