Concediu Thassos

Calatorii auto si nu numai, locuri vizitate, locuri recomandate, etc...
Scrie răspuns
costin
Fan C4

Concediu Thassos

Mesaj de costin »

Am plecat la 6am din bucuresti, la 7am am trecut granita la ruse si la ora 15:30 am oprit la sidirocastro in grecia, cu o oprire pe drum in bulgaria sa mancam. In sidirocastro am stat la hotel agnantio cu 50E camera 3 persoane cu mic dejun.
La ora 10am am plecat din sidirocastro si in jur de 12 am ajuns in keramoti de unde am luat feribotul pana in thassos si apoi inca 50km pana langa potos, la hotel alexandra beach, unde am ajuns in jur de ora 14:00.
Hotelul super, plaja jalnica, plina de pietre si arici de mare, dar avand doar mic dejun si cina, in fiecare zi plecam pe alta plaja dupa micul dejun, mancam la o taverna pe plaja si ne intorceam seara la hotel pt cina.
Plajele misto pe insula sunt golden beach, paradise beach si una mica, fara nume langa limenaria ( pt interesati pot scana harta )
Dupa 12 zile fierbinti, am plecat cu feribotul din prinos spre kavala. apoi oprire la acelasi hotel din sidirocastro o zi, acelasi traseu spre bucuresti.
Singura problema cu militia bulgara a fost la dus, 20E pt 83km in localitate si centuri.
Per total concediu misto, recomand insula pt cei care vor o atmosfera linistita.
C4 Gri Iceland, 1,6i 16v, 2006
B-29-JES
lenti

Mesaj de lenti »

Salutare!

Peste 10 zile plec si eu in Grecia si as vrea sa stiu cum sunt drumurile pe la vecini nostrii de la sud.
Cum este recomandat sa faci trecerea pe la ei ziua sua noaptea?
Chiar este asa de rau cu 'gabori' lor?

Mersi pentru eventualele raspunsuri.

Drumuri bune.
C4 Urban Jungle, berlina 1.6i 16V 110CP gri fer
sticker club C4 pe luneta
lenti

Mesaj de lenti »

Astept informatii utile (traseu, ce este de evitat etc) si multumesc anticipat.
C4 Urban Jungle, berlina 1.6i 16V 110CP gri fer
sticker club C4 pe luneta
costin
Fan C4

Mesaj de costin »

drumul prin sofia e bun ca si carosabil, cu mici exceptii, unul din cei cu care am fost s-a intors prin stara zagora si a zis ca a mers fara probleme, avantajul fiind o portiune mult mai mare de autostrada in grecia si mai scurta portiunea de drum prin bulgaria. cred ca merita incercat
cu politia in bulgaria e si chestie de noroc, pe mine la intoarcere nu m-a oprit nimeni, am prins un bulgar cu o toyota care a mers bine si m-am tinut dupa el, la ducere ala m-a taxat mai mult de centuri, decat de viteza
C4 Gri Iceland, 1,6i 16v, 2006
B-29-JES
Scrie răspuns

Înapoi la “Calatorii (Auto), vacante, etc”