ce model C4 sa iau ? help !
- VeNoM386
ce model C4 sa iau ? help !
M-am hotarat sa iau C4, dar inca nu m-am hotarat daca sa iau coupe sau berlina.
Momentan masina o sa fie pentru mine si sotia mea, in maxim 2 ani de zile sper sa vina si un bebe. Masina am de gand sa o tin cel putin 3-4 ani de zile si acum ma gandesc daca sa iau benzina sau diesel. Mentionez ca merg in jur de 15000 KM pe an, de la dealer mi-au recomandat sa iau diesel daca merg cel putin 25000 Km pe an. Din experientele voastre personale ce recomandati ?
Eu pana acum am mers in general cu benzina si foarte putin cu diesel. La diesel cel putin imi place foarte mult mai ales in oras, cand merge clima si nu se simte deloc ca la benzina cand pleci de pe loc.
Din ce am citit pe aici, vad ca puneti in C4 numai mol 98 sau omv 100. Sa inteleg ca 95 nu e ok.
In momentul de fata este promotia Champion la care m-am orientat si eu dar un dealer mi-a zis ca de astazi ATS nu mai e importator si ca vine Citroen direct si sa mai astept o saptamana doua poate vin cu niste promotii mai bune ca ATS. Stiti ceva de asta ?
Momentan masina o sa fie pentru mine si sotia mea, in maxim 2 ani de zile sper sa vina si un bebe. Masina am de gand sa o tin cel putin 3-4 ani de zile si acum ma gandesc daca sa iau benzina sau diesel. Mentionez ca merg in jur de 15000 KM pe an, de la dealer mi-au recomandat sa iau diesel daca merg cel putin 25000 Km pe an. Din experientele voastre personale ce recomandati ?
Eu pana acum am mers in general cu benzina si foarte putin cu diesel. La diesel cel putin imi place foarte mult mai ales in oras, cand merge clima si nu se simte deloc ca la benzina cand pleci de pe loc.
Din ce am citit pe aici, vad ca puneti in C4 numai mol 98 sau omv 100. Sa inteleg ca 95 nu e ok.
In momentul de fata este promotia Champion la care m-am orientat si eu dar un dealer mi-a zis ca de astazi ATS nu mai e importator si ca vine Citroen direct si sa mai astept o saptamana doua poate vin cu niste promotii mai bune ca ATS. Stiti ceva de asta ?
-
alesul
Re: ce model C4 sa iau ? help !
Cine are coupe iti va spune coupe, cine are berlina va spune berlina!
Eu iti zic berlina, de ce:
1. Este mult mai comoda la drumuri lungi.
2. portbagaj mai mare.
3. e mai frumoasa
Benzina/diesel:
1. diesel - hdi -urile sunt cele mai avansate motoare diesel pe piata - foarte silentioase. teoria cu km multi tine si nu prea: cand vei constatat ca te duci cu 50 de lei la munte, vei deveni indragosti de mers.
2. diesel - pt ca nu au fost asa multe pb cu ele pe aici.
3. diesel pt ca o dai mai usor dupa aia.
iti recomand sa studiezi putin oferta cu motor de 92 cp diesel.
are un discount f mare : 1350 euro si te apropii ca pret de 1.6 16v benzina (dar este fara celebra clima bizonica).
Plus ca masina este destul de sensibila si asa, nu te mai complica cu un motor fistichiu fara rost.
Nu cred ca au cum sa vina promotii mult mai bune la Citroen..deja masina e chiar f ieftina pt ce ofera ea!
Eu iti zic berlina, de ce:
1. Este mult mai comoda la drumuri lungi.
2. portbagaj mai mare.
3. e mai frumoasa
Benzina/diesel:
1. diesel - hdi -urile sunt cele mai avansate motoare diesel pe piata - foarte silentioase. teoria cu km multi tine si nu prea: cand vei constatat ca te duci cu 50 de lei la munte, vei deveni indragosti de mers.
2. diesel - pt ca nu au fost asa multe pb cu ele pe aici.
3. diesel pt ca o dai mai usor dupa aia.
iti recomand sa studiezi putin oferta cu motor de 92 cp diesel.
are un discount f mare : 1350 euro si te apropii ca pret de 1.6 16v benzina (dar este fara celebra clima bizonica).
Plus ca masina este destul de sensibila si asa, nu te mai complica cu un motor fistichiu fara rost.
Nu cred ca au cum sa vina promotii mult mai bune la Citroen..deja masina e chiar f ieftina pt ce ofera ea!
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Vrei o masina frumoasa i-ati coupe, vrei o masina utila i-ati berlina.
Eu daca era sa imi iau berlina m-as fii orientat spre alta masina.
Daca as fii pus din nou in situatia sa imi cumpar C4 mi-as lua 2.0 Hdi. Nu se compara cu 1.6 hdi, mult mai bine facute, 6 trepte care te ajuta f mult la consum, un motor EXCELENT!!!
Eu daca era sa imi iau berlina m-as fii orientat spre alta masina.
Daca as fii pus din nou in situatia sa imi cumpar C4 mi-as lua 2.0 Hdi. Nu se compara cu 1.6 hdi, mult mai bine facute, 6 trepte care te ajuta f mult la consum, un motor EXCELENT!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Re: ce model C4 sa iau ? help !
- Portbagaj mai mare cu 6 litri in favoarea berlineialesul scrie: 2. portbagaj mai mare.
...
- Dai 50 de lei pana la munte, adica cu vreo 20-30% mai putin, dar nu iei in calcul si faptul ca dai peste 2000 de euro in plus pe motor?
De asta se fac calcule daca merita sa-ti iei diesel sau nu.
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
enacheedi
- Numar Inmatriculare: B-16-KCA
OK ..
- Eu am Berlina *(pentru ca am nevoie de cele 2 usi din spate - daca urmaresti forumul ai sa vezi ca marea majoritate a celor cu copii au ales asta "Silvius" spre ex. ) - so, aceasta optiune o alegi in functie de propriile necesitati !!!
- Daca ai banuti .. alege DIESEL ... daca esti la limita .. asa cum am fost eu ... alegi benzina ... oricum alegerea este OK !
Succes .. in alegerea facuta !!! te asteptam cu noutati !
- Eu am Berlina *(pentru ca am nevoie de cele 2 usi din spate - daca urmaresti forumul ai sa vezi ca marea majoritate a celor cu copii au ales asta "Silvius" spre ex. ) - so, aceasta optiune o alegi in functie de propriile necesitati !!!
- Daca ai banuti .. alege DIESEL ... daca esti la limita .. asa cum am fost eu ... alegi benzina ... oricum alegerea este OK !
Succes .. in alegerea facuta !!! te asteptam cu noutati !
Covorase / Presulete - Toate dedicate
- VeNoM386
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
alesul
15 600 : berlina, 92 cp diesel, tapiterie smechera, plaja bagaje, negru. acum tu alegeiVeNoM386 scrie:Momentan sunt dispus sa dau 15000 EUR.
La revanzare diesel clar se da mai bine ca benzina, dar coupe/berlina ?
- VeNoM386
E ok motorul ala, am facut un test drive cu el, dar din pacate varianta aia vine fara clima (nu vreau sa fac comanda speciala sa astept 3 luni, vreau sa iau din stoc) si m-am saturat de aer conditionat, ori mi-e frig, ori mi-e cald, vreau clima sa setez o temperatura si aia sa fie. Mie nu imi trebuie clima pe 2 zone, dar clima vreau neaaparat.
Ultima oară modificat Lun Iul 02, 2007 10:07 am de către VeNoM386, modificat 1 dată în total.
-
alesul
domnia si prostia se platesc!VeNoM386 scrie:E ok motorul ala, am facut un test drive cu el, dar din pacate varianta aia vine fara clima (nu vreau sa fac comanda speciala sa astept 3 luni, vreau sa iau din stoc) si m-am saturat de aer conditionat, ori mi-e frig, ori mi-e cald, vreau clima sa setez o temperatura si aia sa fie.
atunci solutia este 1.6. 16v i. Nu stiu de ce toti din showroom mi-au recomandat din toata inima sa evit 1.4 16v.
- VeNoM386
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pt ca e mai ieftina in primul rand. Un vanzator de masini nu va incerca niciodata sa iti vanda cea mai ieftina masina, pt ca ei din asta traiesc...alesul scrie:domnia si prostia se platesc!VeNoM386 scrie:E ok motorul ala, am facut un test drive cu el, dar din pacate varianta aia vine fara clima (nu vreau sa fac comanda speciala sa astept 3 luni, vreau sa iau din stoc) si m-am saturat de aer conditionat, ori mi-e frig, ori mi-e cald, vreau clima sa setez o temperatura si aia sa fie.
atunci solutia este 1.6. 16v i. Nu stiu de ce toti din showroom mi-au recomandat din toata inima sa evit 1.4 16v.
Si plus de asta, modelele echipate cu 1.4 au tot fost ferite de probleme, comparat cu cele de 1.6
@Venom, fa un efort si ia-ti 1.6 HDI cu toate cele pe ea, si termini discutia..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
bizkit1
-
alesul
De asta ii suspectez si eu pe mititei!Pt ca e mai ieftina in primul rand. Un vanzator de masini nu va incerca niciodata sa iti vanda cea mai ieftina masina, pt ca ei din asta traiesc...
Si plus de asta, modelele echipate cu 1.4 au tot fost ferite de probleme, comparat cu cele de 1.6
.