De curand m-au lasat amortzoarele de la hayon.
De unde sa cumpar si de care? am vazut preturi de la 45 ron/bucata marca Delphi pana la 132ron/bucata - la Citroen
Am gasit si universale parca Febi si gasisem cateva apropriate ca si valori erori de genul 5 mm in lungime insa cu o forta un pic mai mare 470N fata de 425N stock, as prefera mai puternice sa sa se ridice singur, cu cele vechi trebuia sa il ridic eu cu mana pana sus.
Amortizoare hayon-de care? de unde?
- bongo
- Numar Inmatriculare: B777BNG
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Re: Amortizoare hayon-de care? de unde?
Ai grija, daca iti iei mai puternice, sa iti iei un pic mai scurte, cu 5 mm de ex, daca iti iei la fel la lungime sau mai lungi cu putere mai mare in timp, deoarece se deschide singur, sau aproape singur, iti va afecta balamalele hayonului. Febi sunt o firma foarte ok, si calitatea lor e foarte buna.
- bongo
- Numar Inmatriculare: B777BNG
Re: Amortizoare hayon-de care? de unde?
Lungimea stock este 545mm. Dar hayonul se mai deschide putin daca scoti amortizorul deci cu lungimea de 545mm el nu ajunge la limita superioara, ca sa le dea peste cap. Singura problema ar fi ca vor creste fortele din balamale cat timp sta inchis si in timpul deschiderii si nustiu care e limita aceasta. Daca depasesc cei 425N nu trebuie sa ii depasesc cu mult. 425N echivalent cu 42.5 kg forta si daca balamalele le supui la 50kg f pe un amortizor cresc fortele de frecare si toate cele...ca e cam mult 8kg in plus. Incerc sa le mai gasesc pe cele cu 470N ca acum nu mai dau pe ele pe net:))
De delphi ce parere aveti?
De delphi ce parere aveti?